Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την κηδεία του Lemmy μέσω YouTube


Ημερομηνία Σάββατο, 09 Ιαν 2016 @ 16:20
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Οι θαυμαστές του Lemmy, που πέρασε στην αιωνιότητα λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έλευση του 2016, θα έχουν τη δυνατότητα να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία παρακολουθώντας την κηδεία του live! Οι λεπτομέρειες της κηδείας του frontman των Motörhead δόθηκαν στη δημοσιότητα και όπως φαίνεται όλοι είναι καλεσμένοι χάρη στην τεχνολογία.


Η νεκρώσιμη ακολουθία του 70χρονου θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο Κοιμητήριο Forest Lawn Memorial στο Χόλιγουντ στη μια τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος). Οι οπαδοί του γκρουπ, μπορούν να συντονιστούν στο YouTube και να δουν με live streaming το τελευταίο «αντίο» στον βρετανό τραγουδιστή και μουσικό που πέθανε σε ηλικία 70 ετών από επιθετική μορφή καρκίνου.

«Με τόσο περιορισμένο χώρο, σας ζητούμε με κάθε σεβασμό να μην παραστείτε στο νεκροταφείο… αλλά θέλουμε να συμμετέχετε όλοι σας, οπότε μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την κηδεία του Lemmy μέσω διαδικτύου στο επίσημο κανάλι των Motorhead στο YouTube. Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας μπαρ ή το αγαπημένο σας κλαμπ, βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στο ίντερνετ και κάντε μια πρόποση μαζί μας. Όποιος κι αν είναι ο τόπος συνάντησής σας, και όπως μπορείτε, ας συγκεντρωθούμε όλοι το Σάββατο 9 Ιανουαρίου για να γιορτάσουμε την ζωή του αγαπητού μας φίλου», έγραψαν τα μέλη της μπάντας στο Facebook.

Πηγή: newsbeast.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3489.html