Τραβούσε βίντεο την γυμνή Σαμπρίνα στο σολάριουμ [video]


Ημερομηνία Παρασκευή, 26 Ιούν 2015 @ 10:25
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Πραγματικά απίστευτη είναι η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η Σαμπρίνα, καθώς έπιασε επ' αυτοφώρω έναν ειδικό φρουρό να την βιντεοσκοπεί, την ώρα που εκείνη έκανε ολόγυμνη σολάριουμ! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή: Η γνωστή από την δεκαετία του 90 τραγουδίστρια, πήγε το απόγευμα της Τρίτης σε ινστιτούτο ομορφιάς στην Καλλιθέα, προκειμένου να τονίσει το μαύρισμά της, κάνοντας σολάριουμ.


Έβγαλε τα ρούχα της στην ειδική αίθουσα και φόρεσε τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά για την ακτινοβολία. Στο μεταξύ, ο φερόμενος ως δράστης της παράνομης βιντεοσκόπησης, βρισκόταν ήδη στο ινστιτούτο, αλλά η Σαμπρίνα δεν του έδωσε ιδιαίτερη σημασία γιατί τον είχε ξαναδεί. Μπήκε λοιπόν στο μηχάνημα και όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που έβγαλε για λίγο τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά.

Τότε είδε στο κάτω μέρος του κουβούκλιου ένα χέρι να κρατά κινητό τηλέφωνο και να την «τραβά βίντεο». Σε έξαλλη κατάσταση βγήκε από το μηχάνημα και άρπαξε τον άνδρα, βάζοντάς του τις φωνές, ενώ του πήρε και το κινητό.

Εκείνος, μη μπορώντας να την ηρεμήσει, το έβαλε στα πόδια αφήνοντας στα χέρια της Σαμπρίνας το κινητό του τηλέφωνο με το αποδεικτικό υλικό.





Η γνωστή τραγουδίστρια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του στο Α/Τ Καλλιθέας, όπου και παρέδωσε το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί πως η συσκευή ανήκει σε συνάδελφό τους, ειδικό φρουρό, ο οποίος αναζητήθηκε να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου, πλην όμως δεν εντοπίστηκε στην οικία του και συνεχίζονται οι έρευνες.


Πηγή: Time for Fun - Εθνος







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3487.html