Τσόντα στον Σειρηνάκη γύρισε ο Ελεονόρα Μελέτη


Ημερομηνία Τετάρτη, 10 Δεκ 2014 @ 14:45
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Η Ελεονώρα Μελέτη σκηνοθετεί ταινία του Σειρηνάκη για τις ανάγκες της εκπομπής της #Hashtag που θα προβληθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 23.30 στο κανάλι Ε!, ώστε να μπορέσει να ζήσει την εμπειρία του πώς είναι να γυρίζεις μία ελληνική ερωτική ταινία! Πρώτα δοκίμασε ναρκωτικά, μετά ντύθηκε πόρνη, έκανε πιάτσα στη Συγγρού, χόρεψε σε στριπτιτζάδικο και τώρα σκηνοθέτησε τσόντα για την Sirina Entertainment!



Η Ελεονώρα Μελέτη σε μία ακόμα ανατρεπτική εκπομπή ζει την εμπειρία πώς είναι να γυρίζεις μια ελληνική αισθησιακή σκηνή.

Προχθές η σέξι παρουσιάστρια μάς ενημέρωσε σχετικά με ανάρτηση στο Instagram και χθες το επίσημο site της Sirina δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από την επίσκεψη της Ελεονώρας στα γυρίσματα ταινίας πορνό.



Η Ελεονόρα Μελέτη με τον κ. Σειρηνάκη στο γύρισμα της ερωτικής ταινίας


Νέα δοκιμασία λοιπόν για την Ελεονώρα Μελέτη στο πλαίσιο της εκπομπής της #hashtag, που προβάλλεται στο κανάλι Έψιλον. Αυτή την φορά κλήθηκε να σκηνοθετήσει…πορνό.

Η Ελεονόρα Μελέτη με τον Δημήτρη Σειρηνάκη

Όπως έγραψε η ίδια στο twitter:

«#hashtag #porno το βιωματικό έχει άξια όταν δεν έχεις ξαναβιώσει την ιστορία του ρεπορτάζ. Ας μην κρυβόμαστε, όσο κ αν σοκάρονται μερικοί, Σεξ έχω κάνει… Πορνό όμως δεν έχω ξανασκηνοθετήσει…Εδώ με τους πρωταγωνιστές για τις ανάγκες του #hashtag #11december»



Η Ελεονόρα Μελέτη με το επιτελείο του Δημήτρη Σειρηνάκη


Λίγο αργότερα η Ελονώρα Μελέτη σχολίασε:
«Προφανως υπάρχει κόσμος που μπερδεύει το σοβαρό με το σοβαροφανές κ το πορνό με το βρόμικο κ το προκλητικό. Και προφανώς κάποιοι αναφέρουν ως υποδειγματικά παραδείγματα της εκπομπής μόνο την πιάτσα στη Συγγρού το στριπτιτζάδικο και τη τσόντα.

Κανένας λόγος για το νυχτερινό σχολείο, για τα επείγοντα στα νοσοκομεία, για την ευθανασία, για τις προκαταλήψεις, για την ελευθερία και πολλά αλλά “σοβαρά” της εκπομπής. Οι πουτάνες όμως, οι τσόντες , οι μπάφοι κ οι στριπτιτζούδες – χρησιμοποιώ τη γλώσσα των επικριτών- είναι όψεις της κοινωνίας που ζούμε. Υπάρχουν και δεν θα πρέπει να σοκάρουν αυτές οι έννοιες αλλά η σημασία μέσα από την οποία τις ερμηνεύουμε. Σοκάρει το πορνό? αλήθεια? γι αυτό ξεπούλησαν οι αποχρώσεις του γκρι? γι αυτό η λέξη πορνό είναι 1 στο google σταθερά? γι αυτό υπάρχουν 4.000.000 πορνό σελίδες? δηλαδή όσοι σοκάρονται με το πορνό, με τον σύντροφο να φανταστώ θα παίζουν monopoly…

Ας είμαστε ρεαλιστές. Κ ας ανοίξουμε κ κανά βιβλίο να δούμε ότι το πορνό τον 16ο 17ο 18ο κ 19ο αιώνα ήταν τέχνη, φιλοδοξία, ενδεικτικό κουλτούρας κ πολιτισμού, πολυτέλεια της άρχουσας τάξης κ μεσώ πολιτικής επίθεσης. Πορνό δεν είναι μόνο η τσόντα που κ αυτή κάθε αυτή σημαίνει “ένωση” από το ιταλικό giunta… Ayta».


Η Ελεονόρα Μελέτη στο γύρισμα της αισθησιακής ταινίας



Για όσους ενδιαφέρονται η εκπομπή "#Hashtag" θα προβληθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 23.30 στο κανάλι "Ε!".


Η Ελεονόρα Μελέτη στο γύρισμα της αισθησιακής ταινίας


Περιμένουμε εναγωνίως να δούμε το προσωπικό της γούστο και την φαντασία της!




Πηγές: Sirina.gr - BANKwars.gr - Sportdog.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3459.html