Για σεξουαλικές κακοποιήσεις κατηγορείται ο Μπιλ Κόσμπι


Ημερομηνία Τετάρτη, 03 Δεκ 2014 @ 10:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΜήνυση κατά του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι υπέβαλε στο Λος Άντζελες μια γυναίκα η οποία κατηγορεί τον γηραιό κωμικό ότι την κακοποίησε σεξουαλικά το 1974 στο μέγαρο του Playboy όταν εκείνη ήταν μόλις 15 ετών.Στην μηνυτήρια αναφορά πέντε σελίδων η ενάγουσα Τζούντι Χουθ ισχυρίζεται ότι ο Κόσμπι την κακοποιούσε βάζοντας το χέρι του κάτω από το παντελόνι της και στη συνέχεια, «παίρνοντας το χέρι της στο χέρι του την υποχρέωνε χωρίς την συγκατάθεσή τη να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά», όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πρόκειται ωστόσο για την πρώτη καταγγελία για κακοποίηση ανηλίκου. Σύμφωνα με την ενάγουσα, ο Κόσμπι της είχε ζητήσει να δηλώσει πως είναι 19 ετών αν κάποιος τη ρωτούσε την ηλικία της.

Σε βάρος του 77χρονου σήμερα κωμικού δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για καμία από τις καταγγελίες σε βάρος του. Πολλά από τα φερόμενα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης χρονολογούνται από τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Η μήνυση για τη σεξουαλική κακοποίηση έρχεται μια ημέρα αφότου ο Μπιλ Κόσμπι παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του πανεπιστημίου Temple, μέσα σε ένα κύμα κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις που κατέθεσαν εναντίον του κωμικού ηθοποιού με σπουδαία καριέρα στην αμερικανική τηλεόραση πάνω από 12 γυναίκες κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Η παραίτηση του Μπιλ Κόσμπι ήρθε ως επακόλουθο της απόφασης πολλών εταιρειών παραγωγής να ακυρώσουν τη συνεργασία τους με τον κάποτε ιδιαίτερα δημοφιλή ηθοποιό.


Πηγή: Real.gr - Σκαι.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3456.html