Διάσημοι ηθοποιοί σε σκηνές από auditions


Ημερομηνία Τετάρτη, 20 Αύγ 2014 @ 19:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Οι περισσότεροι πλέον έχουν ήδη κάνει καριέρα και έχουν αποκτήσει μικρή ή μεγάλη φήμη, βασισμένη σε έναν ή περισσότερους ρόλους που βοήθησαν στον να είναι σήμερα αναγνωρίσιμοι. Σε αυτό το βίντεο όμως, θα τους δούμε να προσπαθούν να πάρουν ρόλους, που οι περισσότεροι τα κατάφεραν και ίσως αρκετοί από αυτοί, έγιναν διάσημοι χάρη σε αυτούς. Από τον Brad Pitt και την Megan Fox μέχρι τον Jim Carey και την Ema Stone, δείτε τους να προσπαθούν να πάρουν τον ρόλο.


Σήμερα είναι αστέρες του Χόλιγουντ, τους γνωρίζει όλος ο πλανήτης, τους αγαπάει όλος ο πλανήτης, έχουν γράψει ιστορία με τις ατάκες τους στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, μας έχουν κάνει να γελάσουμε, να κλάψουμε, να φοβηθούμε, να αγαπήσουμε, να μισήσουμε. Μετράνε εκατομμύρια δολλάρια σε κάθε νέα τους συνεργασία και η προσωπική ζωή τους βρίσκεται διαρκώς στο φωτογραφικό φακό των παπαράτσι.

Κάποτε όμως, ήταν απλοί καθημερινοί άνθρωποι, άσημοι ηθοποιοί με μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα. Προσπάθησαν, απέτυχαν, ξαναδοκίμασαν και ήρθε η στιγμή και ο ρόλος που δικαίωσε το ταλέντο τους. Δείτε μερικούς από τους διασημότερους αστέρες του χόλιγουντ, αγχωμένους μπροστά στην κάμερα, σε κάποια από τις πρώτες οντισιόν της καριέρας τους.





Πηγή: Athens Voice





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3446.html