Δωρεάν ασύρματο Internet σε 7 σταθμούς Μετρό & ΗΣΑΠ


Ημερομηνία Τετάρτη, 04 Ιούν 2014 @ 14:25
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Η Hellas On Line, στα πλαίσια της στρατηγικής της για παροχή υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στην καθημερινότητα του καταναλωτή επεκτείνει το υπάρχον σύγχρονο δίκτυο wi-fi hotspot σε επιλεγμένους σταθμούς του Μετρό & του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου της Αθήνας για τη ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ, ώστε το επιβατικό κοινό να απολαμβάνει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet από τις φορητές συσκευές του (smartphone, laptop και tablet).



Η λειτουργία του δικτύου holspot, συνολικού εύρους 150 Mbps, βασίζεται στην προηγμένης τεχνολογίας Wi-Fi πλατφόρμα της Hellas On Line πάνω από υποδομή οπτικών ινών, που εξασφαλίζει αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση στο Internet στους επιβάτες στις κεντρικές εισόδους και στις αποβάθρες 7 σταθμών:

Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Ομόνοια, Δουκίσσης Πλακεντίας, Πειραιάς και Νερατζιώτισσα. Επιπλέον, μέσω του κεντρικού portal της υπηρεσίας holspot υπάρχει η δυνατότητα να παρέχεται μελλοντικά ενημερωτικό περιεχόμενο προς το επιβατικό κοινό, όπως πληροφορίες συγκοινωνιών, ανακοινώσεις της ΣΤΑ.ΣΥ., πολιτιστικά δρώμενα, εκδηλώσεις, εστιατόρια, νέα για τον καιρό κ.λπ.

Ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer της Hellas On Line, τόνισε:

«Με ιδιαίτερη χαρά, μετά το δίκτυο holspot για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζουμε τη λειτουργία holspot σε 7 κεντρικούς σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου της Αθήνας για δωρεάν πρόσβαση στο Ιnternet. Η συνεργασία της hellas online με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και επισκεπτών της πόλης μας».


Πηγή: Nooz.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3433.html