Η Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενία Καρλαύτη μαζί στο Half Note


Ημερομηνία Κυριακή, 27 Απρ 2014 @ 07:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSH Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενία Καρλαύτη συνδιάζουν παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες χώρες του κόσμου, με διαχρονικά jazz standards, με τραγούδια της Λένας Πλάτωνος και του Μάνου Χατζιδάκι.Κι όλα αυτά, το Σάββατο 3 Μαϊου, στο Half Note Jazz Club.
Το εύρος του ρεπερτορίου και η ερμηνεία της Σαβίνας Γιαννάτου αναπτύσσονται μοναδικά στον καμβά των ευρηματικών μουσικών διασκευών της Ευγενίας Καρλαύτη.

Jazz συγχορδίες αναμειγνύονται στα τραγούδια της Καραϊβικής και της Κάτω Ιταλίας, και τραγούδια διεθνών δημιουργών διαδέχονται γνωστά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και της Λένας Πλάτωνος, που αντιμετωπίζονται ατμοσφαιρικά και προσωπικά.

Ταυτόχρονα η ερμηνεία της Ευγενίας Καρλαύτη, εφάμιλλη σπουδαίων γνωστών jazz ερμηνευτριών, συναρπάζει με την ιδιαιτερότητα και την αυθεντικότητά της, μεταφέροντάς μας στην Αμερική του ΄50 με έναν σύγχρονο τρόπο.

Ένα διαφορετικό ρεσιτάλ για δύο φωνές και πιάνο, μια μουσική συνομιλία ανοιχτή στην ευφορία του αυτοσχεδιασμού, ανανεώνοντας την ουσία των τραγουδιών και αποκαλύπτοντας νέες ερμηνευτικές παραμέτρους.Σαβίνα Γιαννάτου & Ευγενία Καρλαύτη - "Αυτοσχεδιασμός"
HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
10 ευρώ (bar) – 15 ευρώ (σε τραπέζι)
Πληροφορίες – Κρατήσεις - 210 9213310
www.halfnote.gr - www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3428.html