Η επιστροφή της Kate Bush στην σκηνή


Ημερομηνία Τετάρτη, 26 Μάρ 2014 @ 11:25
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΈχουν περάσει 35 χρόνια από την τελευταία φορά που η Kate Bush εμφανίστηκε live σε συναυλία, αλλά τώρα επιστρέφει στη σκηνή, τον ερχόμενο Αύγουστο και Σεπτέμβρη, στο Λονδίνο.Μια σειρά από 15 show θα παρουσιάσει η Kate Bush τον ερχόμενο Αύγουστο και Σεπτέμβρη με τον τίτλο «Before The Dawn». Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Hammersmith Apollo στις 26, 27, 29 και 30 Αυγούστου και στις 2, 3, 5, 6, 9, 10, 12, 13, 16, 17 και 19 Σεπτέμβρη.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Kate Bush, λίγο μετά την ανακοίνωσή της, μπλόκαρε –όπως ήταν απόλυτα λογικό- αλλά πρόλαβε να δημοσιεύσει τη φράση της Bush «Ελπίζω να μπορέσετε να παρευρεθείτε και περιμένω να σας δω εκεί».

Η τελευταία περιοδεία της Bush ήταν το 1979, αλλά μετά από αυτό δεν ξαναμεφανίστηκε στη σκηνή μέχρι σήμερα. Βασικές αιτίες της απόφασής της αυτής ήταν ο θάνατος του συνεργάτη της, υπεύθυνου για τους φωτισμούς, σε μια συναυλία της το 1979, αλλά και η τελειομανία της και ο μεγάλος της φόβος για τα αεροπλάνα.

H Kate Bush είναι μια μοναδική ερμηνεύτρια, μουσικός και στιχουργός, με μια μοναδική χροιά στη φωνή της και εκλεκτικό μουσικό στιλ, που την έκαναν μια από τις πιο επιτυχημένες βρετανίδες μουσικούς.Το ντεμπούτο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 1978, όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 19 ετών, έμεινε στην κορυφή του UK Singles Chart για 4 εβδομάδες και την ανέδειξε στην πρώτη γυναίκα με Νο 1 κομμάτι στη Βρετανία, το οποίο έχει συνθέσει μόνη της. Από τότε έχει κυκλοφορήσει 10 άλμπουμ.

Μετά από τόσα χρόνια μακριά από τη σκηνή, κανείς δεν έχει ιδέα τι πρόκειται να παρουσιάσει η Kate Bush on stage και αυτό είναι το υπέροχο της υπόθεσης.


Πηγή: ClickAtLiife.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3411.html