Σοπράνο: άνεργη λόγω ..αερίων!


Ημερομηνία Πέμπτη, 30 Ιαν 2014 @ 07:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΔεν μπορεί να συγκρατήσει τα αέριά της και έτσι έχασε την δουλειά της, ενώ όλη η ζωή της έχει αλλάξει προς το χειρότερο από τη μια στιγμή στην άλλη. Το δικό της εφιάλτη ζει η εικονιζόμενη 33χρονη Amy Herbst, η οποία βλέπει τα όνειρά της για καριέρα να ισοπεδώνονται εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους.


Η Herbst, η οποία είχε εισαχθεί σε κλινική για να γεννήσει, μετά τον τοκετό χρειάστηκε να υποβληθεί σε περινεοτομή και όπως πιστεύει η ίδια έγινε πολύ πρόχειρη και απρόσεκτη συρραφή της από μια νοσοκόμα. Η τομή στην οποία την υπέβαλαν, όχι μόνο δεν ήταν απαραίτητη, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, αλλά προκάλεσε επιπλοκές που της κόστισαν τη δουλειά της. Η Αmy βγαίνοντας από τη κλινική έμεινε χωρίς δουλειά λόγω υπερβολικών εντερικών αερίων!

Η νεαρή γυναίκα μαζί με τον στρατιωτικό άνδρα της James Herbst, υπέβαλαν μήνυση, διεκδικώντας 2,5 εκατ. δολάρια από το στρατιωτικό νοσοκομείο Blachfield Army Community Hospital του Fort Campbell στο Κεντάκι. Όπως αναφέρει και η μήνυση, η Amy υπέφερε για καιρό από υπερβολικά εντερικά αέρια, πρηξίματα και διαρροή κοπράνων ενώ όλα αυτά την ανάγκασαν να παραμείνει μακριά από την Nashville Opera Company, στην οποία η μέτζο σοπράνο εργαζόταν. Τα χρήματα που διεκδικεί είναι για ηθική αποζημίωση αλλά και για να υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων που ίσως αποκαταστήσουν τη βλάβη ενώ εκπρόσωπος του νοσοκομείου απέφυγε να σχολιάσει πριν μελετηθεί αναλυτικά το ιστορικό της ασθενούς.


Πηγή: ΗμερησίαΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3389.html