Ισαάκ Σούσης: Αόρατη πόλη, στην Αρχιτεκτονική με πολλές συμμετοχές


Ημερομηνία Παρασκευή, 11 Οκτ 2013 @ 23:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΤην Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, ο στιχουργός Ισαάκ Σούσης μας παρουσιάζει την “Αόρατη πόλη” του, μια τρίωρη συναυλία βασισμένη στα τραγούδια του αλλά και στα ποιηματά του. Συμμετέχουν: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Φοίβος Δεληβοριάς, Νατάσσα Μποφίλιου, Παντελής Αμπαζής, Δημήτρης Τάρλοου.Τραγούδια σπάνιας εσωτερικότητας όπως ο “Νότος”, μέχρι εν βρασμώ σχολιασμού της επικαιρότητας όπως το “δυνατό” πρόσφατο “Μια συνηθισμένη μέρα” του Μαχαιρίτσα, μην παραβλέποντας και την ευδιάθετη πλευρά του Ισαάκ που μας χαρίζει μοναδικά “ενωτικά” τραγούδια σαν το “Έλα ψυχούλα μου” αλλά και καινούργια τραγούδια που αποκαλύπτουν την ανήσυχη και πάντα ευαίσθητη αντίληψη του δημιουργικού στιχουργού.

Για το διαφορετικό αυτό πρόγραμμα ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους οι συνεργάτες του Ισαάκ Σούση, πρωτοστατεί φυσικά ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, και κοντά του ο Γιάννης Κότσιρας, και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μια νέα σημαντική συνεργασία από την οποία προέρχεται και το τραγούδι “Αόρατη πόλη” το οποίο ονομάζει την μουσική αυτή παράσταση αλλά δίνουν το παρόν και αγαπημένοι φίλοι, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Παντελής Αμπαζής. Στο ποιητικό κομμάτι της βραδιάς ο ξεχωριστός Δημήτρης Τάρλοου.

Μια τραγουδιστική φαντασμαγορία λοιπόν η “Αόρατη πόλη” του Ισαάκ Σούση την Κυριακή 20 Οκτώβρη στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι.

Ισαακ Σουσης - Αορατη Πολη - Αρχιτεκτονικη - Γκαζι


ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Ελασιδών 6, Γκάζι
(Από Πειραιώς 106 - Στάση Μετρό: Κεραμικός)
http://www.arhitektonikilive.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9014428,210-3420842, 6978185871
Είσοδος: 12,00 € (με κρασί ή μπύρα)
Τιμή ποτού: 7,00 € - κρασί, μπύρα: 5,00 €
Τιμή φιάλης ποτού: 90,00€ - κρασιού 45,00€
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3347.html