Γκάφα του Ζούγκλα.gr με αναδημοσίευση troll είδησης


Ημερομηνία Πέμπτη, 03 Οκτ 2013 @ 15:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS"Δολοφονήθηκε από σάρισα τσιγγάνων Κ. Μπαρμπαρούσης" - Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η δολοφονία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κων/νου Μπαρμπαρούση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής που έπινε καφέ σε γνωστή καφετέρια στο Μεσολόγγι, έφυγε από αυτή με προορισμό το σπίτι του, τότε μία ομάδα τσιγγάνων τον πλησίασε και με μία σάρισα το δολοφόνησαν.
Ετσι ξεκινούσε το θέμα του ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, και ανέβηκε online το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου. Λίγο μετά κατέβηκε.. Πρόλαβε όμως και μάζεψε αρκετά ενδιαφέροντα σχόλια και επίσης και να το πάρουν χαμπάρι και οι πιο ..συνετοί!


Δεν είναι η πρώτη φορά, που η αγωνία και η λαχτάρα κάποιων ηλεκτρονικών μέσων να .."προλάβουν την είδηση και την πρωτιά" ρισκάρουν και δημοσιεύουν πρώτοι, ότι βασικά πέφτει στα χέρια τους από άλλους που το έχουν βγάλει λίγο πιο ..πρώτοι από αυτούς. Πόσες φορές έχουν πεθάνει πολλούς και επώνυμους πριν την ώρα τους, πόσες φορές δημοσιεύματα τύπου tokoulouri.com και theblob.gr , τα γνωστά trollαρίσματα ή trollιές, όπου με σοβαροφανή τρόπο, γράφουν χιουμοριστκιές ειδήσεις που ξεπερνούν συνήθως τα όρια της υπερβολής.

Ετσι λοιπόν το άρθρο 795702 του Zougla.gr έγραφε στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης:

Δολοφονήθηκε από σάρισα τσιγγάνων Κ. Μπαρμπαρούσης
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013, 22:30Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η δολοφονία του βουλευτή της Χ.Α. Κων/νου Μπαρμπαρούση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής που έπινε καφέ σε γνωστή καφετέρια στο Μεσολόγγι, έφυγε από αυτή με προορισμό το σπίτι του, τότε μία ομάδα τσιγγάνων τον πλησίασε και με μία σάρισα το δολοφόνησαν. Ένας περαστικός που είδε το περιστατικό κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο δεν ήρθε άμεσα, με αποτέλεσμα ο Χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης να ξεψυχίσει, στα χέρια του αυτόπτη μάρτυρα. Η ομάδα ΔΙΑΣ αυτή στη στιγμή χτενίζει την περιοχή με σκοπό να βρει τους δολοφόνους, οι οποίοι κατάφεραν και διέφυγαν. Έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος στην πλατεία της πόλης, γεμάτοι οργή φαίνονται οι κάτοικοι για αυτή τη δολοφονία. Εμείς από τη πλευρά μας καταδικάζουμε τέτοια περιστατικά από όπου και αν προέρχεται και ελπίζουμε να βρεθούν οι ένοχοι και τα περιστατικά βίας να σταματήσουν εδώ.

Πηγή : aixmi-news.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013, 22:30

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως και τα σχόλια που ακολούθησαν την είδηση.. Ειδικά αυτό του αναγνώστη που υπογράφει ως POL POT:
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ...ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗ Η 7ΜΕΤΡΟΣ ΣΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΕΦΟΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΥ '21 ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ....

Παρότι το θέμα κατέβηκε σχετικά γρήγορα, το google πρόλαβε και το αποθήκευσε (caching) για να μπορεί, τις επόμενες ώρες, όποιος δυσπιστος να το εξακριβώνει..

Δείτε εδώ την είδηση: Δολοφονήθηκε από σάρισα τσιγγάνων Κ. Μπαρμπαρούσης


καθώς επίσης και το screen capture του άρθρου


Και εις ..άλλα με υγεία!
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3341.html