Στις 29 Νοεμβρίου το Playstation 4 στην Ευρώπη


Ημερομηνία Πέμπτη, 22 Αύγ 2013 @ 01:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Η ιαπωνική εταιρεία Sony ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία της νέας παιχνιδομηχανής Playstation 4 στην Ευρώπη θα ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου. Η νέα κονσόλα θα πωλείται στις ΗΠΑ και τον Καναδά από τις 15 Νοεμβρίου. Ήδη, η Sony γνωστοποίησε ότι έχουν γίνει πάνω από 1.000.000 προπαραγγελίες για το Playstation 4 παγκοσμίως.



Ο Andrew House, πρόεδρος της Sony Computer Entertainment, έκλεισε το press event του PlayStation στην Κολονία με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του PlayStation 4, της next-gen κονσόλας της εταιρίας. Η μεγάλη μέρα για την Ευρώπη θα είναι η 29η Νοεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τον House, το PS4 θα έρθει σε 32 χώρες.

Η Sony Corp. θα αρχίσει να πωλεί το PlayStation 4 στην Βόρειο Αμερική στις 15 Νοεμβρίου, αρκετά νωρίς ώστε να έχει χρονικό πλεονέκτημα έναντι της Microsoft στην αγορά βιντεοπαιχνιδιών. Το PlayStation 4, η πρώτη νέα κονσόλα της Sony σε επτά χρόνια, που θα πωλείται προς 399 δολάρια, θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη και σε 32 συνολικά χώρες μέχρι την χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδο.

Εκτός από αυτό, στην ημερήσια διάταξη βρίσκονταν και πτώσεις τιμών. Έτσι, η τιμή των PS3 12GB και PS Vita είναι πλέον 199 ευρώ.

Τα νέα αυτά αποτέλεσαν το φινάλε μιας παρουσίασης με πολλές και καλές στιγμές, γεμάτης με ολοκαίνουρια εντυπωσιακά games, που συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της Sony στο πέρασμά της προς την επόμενη γενιά.

Παρόλα αυτά, βέβαια, ο House δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της σπόντας, κατακεραυνώνοντας τη Microsoft για τις συνεχείς αλλαγές πολιτικής σε σχέση με το Xbox One και αναφέροντας ότι η Sony απλώς συνεχίζει να κάνει με το PS4 ό,τι είχε ανακοινώσει από την αρχή.

Πέρα από τις σπόντες και τα λόγια, όμως, πιο πολλά λένε τα γεγονότα, και η αλήθεια είναι ότι για άλλη μια φορά, το event της Sony περιείχε πολλούς και συναρπαστικούς τίτλους. Όπως και να έχει, το μέλλον για τους πάσης φύσεως gamers προμηνύεται λαμπρό.

Σύμφωνα με επίσημο δελτίο Τύπου της Sony από το Τόκιο, η Ελλάδα δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στις χώρες του launch.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δελτίο, οι χώρες στις οποίες θα κυκλοφορήσει η κονσόλα στις 29 Νοεμβρίου περιλαμβάνουν τις: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σουηδία, Φινλανδία. Επίσης, την ίδια ημερομηνία θα κυκλοφορήσει στις ακόλουθες χώρες της Λατινικής Αμερικής: Αργεντινή, Βραζιλία, Γουατεμάλα, Ελ Σαλβαδόρ, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Μεξικό, Παναμά, Περού και Χιλή.


Πηγές: Πρώτο Θέμα, NewsBeast.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3325.html