Θύμα ρατσισμού δηλώνει η Όπρα!


Ημερομηνία Δευτέρα, 12 Αύγ 2013 @ 14:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Η Oprah Winfrey παραχώρησε συνέντευξη στον Larry King στο Ora.tv, και εξομολογήθηκε πως μια πωλήτρια αρνήθηκε να της δείξει μια τσάντα, λέγοντας πως είναι "υπερβολικά ακριβή γι' αυτήν".. Κι αυτό θεωρήθηκε σαν "ρατσιστική αντιμετώπιση".. Δείτε το βίντεο όπου περιγράφει τι συνέβη στην μπουτίκ πολυτελείας στην Ελβετία..
Μα είναι δυνατόν να μην αναγνώρισαν την πιο γνωστή παρουσιάστρια σε όλο τον κόσμο;


«Είπα σ' αυτή τη γυναίκα: "Θα ήθελα να δω αυτή την τσάντα στο ράφι" και μου απάντησε: όχι, αυτή είναι υπερβολικά ακριβή», δήλωσε.

Μάλιστα, η πωλήτρια της είπε ότι η τσάντα από δέρμα κροκοδείλου, και πως είχε δημιουργηθεί για την αμερικανίδα ηθοποιό Jennifer Aniston.

H Oprah Winfrey σκέφτηκε προς στιγμήν να παίξει το «Pretty woman» και να αγοράσει όλο το κατάστημα, αλλά τελικά δεν το έκανε επειδή έτσι η πωλήτρια θα έπαιρνε προμήθεια.

Το θέμα έφτασε μέχρι την ιδιοκτήτρια της ελβετικής αλυσίδας μπουτίκ πολυτελείας Trois Pommes, η οποία της εξήγησε πως επρόκειτο για παρεξήγηση.

«Η πωλήτριά μου θέλησε να είναι υπερβολικά ευγενική. Της εξήγησε πως πρόκειται για μια τσάντα των 35.000 ελβετικών φράγκων και πως μπορούσε να της δείξει λιγότερο ακριβές εκδοχές από στρουθοκάμηλο, από γνήσιο δέρμα και από βελούδο», εξήγησε.

Η πωλήτρια τελικά δεν έχει κυρώσεις:
"Είναι μια πολύ καλή πωλήτρια. Εργάζεται επίσης στην μπουτίκ στο Σεν-Μόριτς και είναι συνηθισμένη να εξυπηρετεί πελάτες με κύρος", δήλωσε. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ανέφερε ότι θα σκεφτέι το πώς θα απαντήσει στις κατηγορίες αυτές και πως θα συμβουλευθεί το δικηγόρο της.



Ο ελβετικός οργανισμός τουρισμού Suisse Tourisme ζήτησε συγγνώμη μέσω του Twitter: "Η συμπεριφορά της πωλήτριας αυτής ήταν άτοπη. Εκφράζουμε τη λύπη μας", γράφει ο οργανισμός. Φαίνεται πως στην Ελβετία, δεν ξέρουν για την εκπομπή της Oprah, καθώς και για την περιουσία της!


Πηγή: athensbars.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3315.html