Είδα την Lady Gaga γυμνή, και ..σκιάχτηκα!


Ημερομηνία Παρασκευή, 09 Αύγ 2013 @ 10:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Internet ένα βίντεο όπου η Lady Gaga εξασκεί κάποιο είδος διαλογισμού και ασκήσεων για "ψυχική και πνευματική ανάταση" όπως γράφεται. Παρότι λοιπόν στα μισά τουλάχιστον πλάνα του video εμφανίζεται ολόγυμνη σε δάση, λίμνες και ποτάμια, καταφέρνει να κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει από επιβλητικό έως τρομακτικό. Ολο αυτό τελικά που κάνει, λέγεται μέθοδος Αμπράμοβιτς.

 


Στο βίντεο αυτό λοιπόν, η Lady Gaga διακρίνεται γυμνή σε αρκετές σκηνές. Όπως λέει και η παροιμία: «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και σε αυτή την περίπτωση, η Lady Gaga δε διστάζει να αφαιρέσει τα ρούχα της προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό το χτίσιμο ενός μέρους όπου θα διδάσκονται οι τεχνικές του Ινστιτούτου Kickstarter της Μαρίνας Αμπράμοβιτς.

H Lady Gaga βιντεοσκοπήθηκε λοιπόν ολόγυμνη στη φύση, αγκαλιά με ένα τεράστιο κρύσταλλο κάνοντας ασκήσεις ισορροπίας στο γρασίδι για να βιώσει την απόλυτη πνευματική και σωματική εμπειρία, που εγγυάται η εν λόγω μέθοδος.

Η μέθοδος Αμπράμοβιτς είναι «μια σειρά από ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την σωματική και ψυχική εμπειρία των συμμετεχόντων στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή».




Αν συγκεντρωθούν τα χρήματα για το Ινστιτούτο Kickstarter, αυτό θα είναι το «πρώτο ινστιτούτο αφιερωμένο στην εξάσκηση της Μεθόδου Αμπράμοβιτς, η οποία προετοιμάζει τους συμμετέχοντες τόσο στην εκτέλεση όσο και στην παρατήρηση ασκήσεων μεγάλης διάρκειας».

Πιθανότατα η Lady Gaga εφαρμόζει αυτές τις τεχνικές για να προετοιμαστεί για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου ARTPOP που θα βγει στην αγορά αργότερα μέσα στο χρόνο.


Πηγή: Εθνος






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3310.html