Ζήτησε συγνώμη ο Τζάστιν Τιμπερλέικ


Ημερομηνία Τρίτη, 16 Ιούλ 2013 @ 10:45
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΛίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού "Take Back the Night", που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ "The 20/20 Experience", ο Justin Timberlake βρήκε τον μπελά του από μία γνωστή οργάνωση κατά της σεξουαλικής βίας.Το πρόβλημα είναι ο τίτλος του νέου κομματιού. Έχει το ίδιο όνομα με της οργάνωσης, η οποία ισχυρίζεται ότι ο ποπ σούπερ σταρ δεν πήρε άδεια για να το χρησιμοποιήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Radar Online.

Όλοι στην ομάδα Take Back the Night είμαστε σοκαρισμένοι γιατί όποιος έχει θελήσει να χρησιμοποιήσει το όνομα στο παρελθόν, είχε τουλάχιστον την καλοσύνη να μας ρωτήσει, δήλωσε η εκπρόσωπος της οργάνωσης Katherine Koestner. "Μεγάλα ονόματα της showbiz, όπως ο Justin Timberlake, έχουν στηρίξει πολλές φορές τους αγώνες μας".

Επιπλέον, η οργάνωση -που ασχολείται με υποθέσεις σεξουαλικής βίας, ενδοοικογενειακής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης- θέτει προβληματισμούς και για το περιεχόμενο του τραγουδιού. "Οι στίχοι είναι αφήνουν υπονοούμενα σεξουαλικής βίας, όπως για παράδειγμα η φράση 'Χρησιμοποίησέ με'", τόνισε η εκπρόσωπος.
Η οργάνωση "Take Back the Night" είχε σκοπό να κινηθεί νομικά εναντίον του Justin Timberlake, ωστόσο οι δυο πλευρές επικοινώνησαν και τα βρήκαν, αφού πρώτα ο διάσημος τραγουδιστής απολογήθηκε για τη χρήση του ονόματος υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε την ύπαρξή της όταν έγραφε το κομμάτι.

"Ο Justin είναι καλός άνθρωπος και οικογενειάρχης", δήλωσε ο εκπρόσωπός του.


Πηγή: Nooz.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3285.html