Ηλεκτροπληξία μέχρι θανάτου από φόρτιση iPhone


Ημερομηνία Δευτέρα, 15 Ιούλ 2013 @ 20:55
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiSΑπαντήσεις από την Apple ζητά η οικογένεια της 23χρονης αεροσυνοδού Ma Ailum από την Κίνα, η οποία πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν επιχείρησε να απαντήσει εισερχόμενη κλήση στο iPhone της την ώρα που φόρτιζε.Η τοπική αστυνομία της πόλης Changji στη βορειοδυτική Κίνα επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προήλθε από ηλεκτροπληξία, ωστόσο εκκρεμούν έρευνες σχετικά με το αν ευθύνεται το iPhone της η η συσκευή φόρτισης. Όπως αναφέρει η «Register», η Apple σκοπεύει να ξεκινήσει τη δική της έρευνα αλλά και να συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές δηλώνοντας μάλιστα πως λυπάται βαθύτατα για το ατυχές περιστατικό.

Το τραγικό περιστατικό έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό στην Ελβετία όταν ένα smartphone εξερράγη στην τσέπη μιας 18χρονης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Τα περιστατικά είναι άσχετα, αλλά όπως φαίνεται οι δημοφιλείς συσκευές έχουν χάσει ένα μέρος της λάμψης τους στο Μεσο Βασίλειο με το ήμισυ των Κινέζων να σκέφτονται τη μετάβαση σε ένα Galaxy S4.


Πηγή: Sigma Live


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3283.html