2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Call of Duty - ο τελικός


Ημερομηνία Παρασκευή, 28 Ιούν 2013 @ 20:15
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Τον Μάρτιο του 2013 ξεκίνησε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Call of Duty. Χιλιάδες gamers από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν λάβει μέρος και αγωνίζονται για ν' αναδειχτούν οι απόλυτοι Call of Duty: Black Ops ΙΙ gamers. Στις 29 Ιουνίου, το πιο σημαντικό gaming event της χρονιάς φτάνει σ' ένα εντυπωσιακό φινάλε.


Μη χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε στον τελικό του μεγαλύτερου FPS (first person shooter) στον κόσμο. Οχτώ ομάδες θα δώσουν την τελική μάχη για την κορυφαία κατάταξη τους, κι εσείς θα είστε εκεί για να τους δείτε να γράφουν ιστορία από κοντά αλλά και μέσα από την κινηματογραφική αίθουσα των Ster Cinemas στο εμπορικό κέντρο Escape στο Ίλιον (Λεωφ Δημοκρατίας 67Α).

Όμως ο πόλεμος θέλει στρατιώτες, όχι μόνο θεατές: Deathmatches ανάμεσα στους αγώνες του τελικού θα ζητούν συμμετέχοντες, κι αυτή θα είναι η ευκαιρία σας να γευτείτε το πεδίο της μάχης αλλά και να κερδίσετε δώρα προηγμένης τεχνολογίας.

Στις 18:30, οι νικητές των κυρίων αγώνων του Τελικού θα έχουν τη δική τους στιγμή στην ιστορία του gaming, μέσω μιας εντυπωσιακής και άκρως διασκεδαστικής απονομής, ενώ θα τους απονεμηθούν δώρα Τεχνολογίας, Ψυχαγωγίας, αλλά και χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 6000 ευρώ.

Εσείς θα μείνετε εκτός μάχης;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΟΥ:
11:00 Intro-Παρουσίαση των ομάδων
12:00 Πρώτος αγώνας σε PC και PS3
13:00 Deathmatches (διαγωνισμοί)
13:45 Δεύτερος αγώνας σε PC και PS3
14:45 Deathmatches (διαγωνισμοί)
15:30 Τρίτος αγώνας σε PC και PS3
16:30 Deathmatches (διαγωνισμοί)
17:30 Final για PS3
18:30 Final για PC
18:30 Απονομές-Δηλώσεις-Φωτογραφήσεις

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού, τους τρόπους προσέλευσης και τα δώρα, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3256.html