Απίστευτο χορευτικό τύπου Matrix σε διαγωνισμό ταλέντου


Ημερομηνία Παρασκευή, 21 Ιούν 2013 @ 16:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Σε πρόσφατο επεισόδιο του Αμερική Εχεις Ταλέντο, εμφανίστηκε ο Κενίτσι Εμπίνα από το Τόκιο που πραγματικά μάγεψε και ενθουσίασε παρουσιαστή, κριτές και κοινό. Με μια μοναδική ικανότητα ελέγχου του σώματός του, με ιδιαίτερη ευλυγισία αλλά και δύναμη σε κορμό και άκρα, έκανε μια μικρή επίδειξη του (τύπου χορευτικού) σόου του και κέρδισε τις εντυπώσεις όλων! Δείτε τη και σεις στο video που ακολουθεί!


Το βίντεο ξεκινάει με μια μικρή εισαγωγή από τα παρασκήνια, τις ουρές αναμονής, όπου ο Κενίτσι με πολύ μετριοπάθεια και καθόλου έπαρση, λέει όταν ερωτείται ότι αυτό που κάνει είναι ένα "τύπου χορευτικό" (dance-ish) show. Ακόμα και η κριτική επιτροπή, όταν έρχεται η ώρα να βγει μπροστά, στην αρχή είναι συγκαταβατική και μάλλον ετοιμάζεται ...να βαρεθεί και να λυπηθεί μέχρι θανάτου τον μικροκαμωμένο και ίσως όπως φαντάζονται όχι τόσο εύστροφο Ιάπωνα, αλλά όταν τα λόγια σταματούν και ξεκινάει η μουσική, μένουν με ανοιχτό το στόμα!

Φυσικά, ο Κενίτσι Εμπινα από το Τόκιο της Ιαπωνίας πέρασε παμψηφεί στον επόμενο γύρο.. Απολαύστε κι εσείς το Epic Matric / Πολεμικές Τέχνες / Ρομποτ σε πυρ και κίνηση performance που έδωσε στο America's got talent!










Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3249.html