Ποδοπατήθηκε από άλογο ο Τζόνυ Ντέπ


Ημερομηνία Πέμπτη, 20 Ιούν 2013 @ 19:15
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΑν και μόλις πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα, το ατύχημα που παρ' ολίγο να στοιχίσει τη ζωή του στον Johnny Depp συνέβη πριν από έναν χρόνο. Ο σταρ βρισκόταν στο Νέο Μεξικό για τα γυρίσματα της ταινίας του Lone Ranger. Eνώ ίππευε το άλογό του, ο Johnny Depp έπεσε και το άλογο, το οποίο του ..."εχωσε" και μία στην κοιλιά, ποδοπατώντας τον ευτυχώς ελαφρά! Δείτε το βίντεο..


Συνεργείο και τεχνικοί έτρεξαν αμέσως από πάνω του για να διασφαλίσουν ότι είναι ζωντανός και καλά, αλλά είχε μόνο μώλωπες κι εκδορές.

Εν τω μεταξύ, ο σταρ εκπλήσσει και σοκάρει με την αποκάλυψη ότι είναι σχεδόν τυφλός από το αριστερό του μάτι: "Είμαι τυφλός σαν νυχτερίδα" ομολογεί και αναφέρει ότι φορά πάντα τα γυαλιά του με ειδική συνταγή οφθαλμίατρου για να κρύψει τα προβλήματα όρασης που αντιμετωπίζει από τη γέννησή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.


Ο ίδιος ο Johnny Depp εξομολογείται ότι δεν βλέπει καλά και από το δεξί του μάτι, καθώς όσο πιο μακριά κοιτά τόσο πιο θολή είναι η όρασή του. "Όλα είναι πολύ, πολύ θολά. Ποτέ δεν είχα καλή όραση!" λέει. Όσο για τους ρόλους του ως Jack Sparrow, Edward ο Ψαλιδοχέρης και τώρα Tonto στη The Lone Ranger, αναγκάζεται να αφήσει τα γυαλιά του στο συρτάρι, τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο καθώς μπορεί να βλέπει καθαρά μόλις λίγα εκατοστά μπροστά του...


Πηγή: real.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3247.html