Διαζύγιο για την Βίκυ Καγιά;


Ημερομηνία Τρίτη, 11 Ιούν 2013 @ 17:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Ένας άγριος καβγάς οδήγησε στη ρήξη της σχέσης της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη, οι οποίοι, όπως έγραψε το star.gr, λέγεται πως οδεύουν προς το διαζύγιο έπειτα από 2,5 χρόνια γάμου! Κι όσοι οι φήμες οργιάζουν, το μοντέλο βρίσκεται στο Παρίσι και απαντά μέσω... συνεργατών του!





Ουδέν σχόλιο είναι η απάντηση της Βίκυς σε όσα γράφονται για τον χωρισμό της, με στενή της συνεργάτιδα να δηλώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Espresso»: «το μοντέλο βρίσκεται στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και δεν ασχολείται με όσα λέγονται για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, η κρίση στο γάμο τους άρχισε... από την αρχή κιόλας, καθώς, τόσο ο Νίκος όσο και η Βίκυ είναι πολυάσχολοι και είχαν ελάχιστο χρόνο για να περάσουν μαζί. Αυτό έφερε προβλήματα επικοινωνίας και στη συνέχεια καβγάδες, με την πιο έντονη διένεξη πριν από λίγες μέρες και να θεωρείται ως η αιτία του χωρισμού.

Πάντως, άτομα κοντά στον επιχειρηματία και το μοντέλο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, επισημαίνοντας δεν είναι το μόνο ζευγάρι που έχει τσακωθεί, αλλά και ότι πολλοί είναι εκείνοι που τσακώνονται μεν, αλλά τα ξαναβρίσκουν δε!

Στο μεταξύ, η φωτογραφία της Βίκυς στην πισίνα, που πολλοί χαρακτήρισαν ως σημάδι για την μοναχική της ζωή που έχει ξεκινήσει, είναι τραβηγμένη στο σπίτι του ζευγαριού, την περασμένη Κυριακή, ημέρα κατά την οποία ο Νίκος είχε πάει για σκι.

Να σημειώσουμε επίσης πως το ζευγάρι έκανε την πιο πρόσφατη κοινή δημόσια εμφάνισή του στις 17 Απρίλη, οπότε και το μοντέλο παρουσίασε το «Madwalk», σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας...

Πηγή: Star.gr , Εσπρέσο, Ημερησία







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3237.html