Αντώνης Ρέμος - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δεν είναι αγαπημένοι!


Ημερομηνία Πέμπτη, 30 Μάι 2013 @ 08:15
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Αντώνης Ρέμος: Το σχόλιο του για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη συναυλία στη Λάρνακα: " Θα είναι και αυτός εκεί;"
Λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (διαβάστε στη συνέχεια) προτίμησε να αλλάξει την ώρα εμφάνισής του στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στην Κύπρο (δείτε και το video), ώστε να μη συναντηθεί επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο, το Star Channel πρόβαλε ένα βίντεο από την αναχώρηση του δεύτερου για την Κύπρο (δείτε κι αυτό το video).


Ο Αντώνης Ρέμος, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να μεταβεί στο νησί, συνάντησε την κάμερα του καναλιού και η δημοσιογράφος προσπάθησε να του πάρει κάποιες δηλώσεις. Εκείνος ήθελε με κάθε τρόπο να αποφύγει την κάμερα, ενώ σε ερώτηση για την επικείμενη "συνάντησή" του με τον σύντροφο της πρώην αγαπημένης του, Ζέτας Μακρυπούλια, σχολίασε: "Θα είναι και αυτός εκεί;". Δείτε το απόσπασμα και τα σχόλια στο Πρωινό Mou:



Μιχάλης Χατζηγιάννης και η αλλαγή της ώρας που βγήκε

Πολλές φήμες ακούγονται για την αλλαγή στο πρόγραμμα της εμφάνισης του Μ.Χατζηγιάννη. Πάντα θα υπάρχει ένας "καχύποπτος" λόγος για τον οποίο συνέβη μια αλλαγή ή ένα απρόοπτο σε ένα καλλιτέχνη. Εμείς σας μεταφέρουμε όσα ακούσαμε απο τα πηγαδάκια στα backstage της μεγάλης συναυλίας στην Λάρνακα, χθες 27 Μαΐου.

Ενώ η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν προγραμματισμένη για αργά την νύχτα γύρω στις 11, ο καλλιτέχνης φαίνεται να ζήτησε να αλλάξει το πρόγραμμα, λίγες ώρες πριν την συναυλία. Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες ατόμων που βρίσκονταν στα παρασκήνια της διοργάνωσης, είναι ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν ήθελε να έρθει σε οπτική επαφή με τον Αντώνη Ρέμο.

Η αλήθεια είναι ότι απο την μια μας παραξένεψε αυτή η δικαιολογία (αφού παλαιότερα ήταν πολλοί καλοί φίλοι) απο την άλλη όμως αν λάβουμε υπόψη την σχέση Ρέμος - Ζέτα - Χατζηγιάννη, τότε ναι... κάτι τέτοιο ίσως και να ισχύει.

Παλιές (καλές;) εποχές με την ...πέτρα του σκανδάλου ανάμεσά τους!

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τις φήμες που ήθελαν τον Μιχάλη, να έχει και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες τον ανάγκαζαν να μοιράσει τις ώρες του ώστε να μπορέσει να προσφέρει και στην φιλανθρωπική συναυλία της Λάρνακας.

Η απόφαση να μετακινηθεί η ώρα εμφάνισης του κύπριου αγαπημένου τραγουδιστή, απο τις 11 στις 5.30 το απόγευμα ήταν ρίσκο, αφού δυστυχώς για να αποφύγει την όποια επαφή με τον Ρέμο (ή για όποιο άλλο λόγο το έκανε), τραγούδησε σε άδειο συναυλιακό χώρο.

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης , τραγουδά μπροστά σε 50 ( το πολύ) άτομα.


Πηγή: yupiii.gr, ilovestyle.com, stylista.com.cy








Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3213.html