Ετσι κερδίζεται η υψοφοβία!


Ημερομηνία Τρίτη, 28 Μάι 2013 @ 11:15
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΚάποιες φορές προκειμένου να κερδίζουμε μια για πάντα τις φοβίες μας, πρέπει να τις προκαλέσουμε. Αλλά αυτό που έκανε ένας 32χρονος με υψοφοβία από την Αυστρία για να αντιμετωπίσει τον φόβο του για τα ύψη είναι άνευ προηγουμένου! Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες..


Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ένας 32χρονος Αυστριακός που για να νικήσει την υψοφοβία του, βρήκε ένα μοναδικό τρόπο που... κυριολεκτικά κόβει την ανάσα! Βέβαια, αν το ψάξετε λίγο παραπάνω θα διαπιστώσετε οτι ο συγκεκριμένος κύριος, είναι επαγγελματίας σχοινοβάτης, και ζει από αυτό.. Οπως και να έχει όμως αυτό δεν μειώνει το εγχείρημα και δεν ακυρώνει την ύπαρξη της υψοφοβίας..

Στην προσπάθειά του λοιπόν να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στην αστική ακροβασία σε μεγάλο ύψος, ο 32χρονος Αυστριακός Reinhard Kleindl περπάτησε σε τεντωμένο σχοινί, 185 μέτρα πάνω από το έδαφος, ανάμεσα σε δύο ουρανοξύστες στη Φρανκφούρτη. Κι όλα αυτά στο πλαίσιο του εορτασμού του Φεστιβάλ των ουρανοξυστών 2013 στη Φρανκφούρτη.
Ο Kleindl ισορρόπησε άριστα και περπάτησε δύο φορές κατά μήκος του 30 μέτρων σχοινιού, ανάμεσα σε δύο ψηλά κτήρια της Φρανκφούρτης, νικώντας τους φόβους του και εκπλήσσοντας τους θεατές που παρακολουθούσαν την προσπάθειά του.Σύμφωνα με τον Kleindl, το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε σε μια ομάδα Γάλλων και αφορούσε σε ύψος 120 μέτρων πάνω από το έδαφος, μεταξύ των πύργων Les Mercuriales του Παρισιού πριν από δύο χρόνια. «Το ύψος ήταν χειρότερο από ό,τι περίμενα.
Περπάτησε σε τεντωμένο σχοινί 185 μέτρα πάνω από το έδαφος και κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ!!!Ο Ρέινχαρντ Κλέιντλ χρησιμοποίησε μόνο τα χέρια του για να κρατήσει ισορροπία, καθώς περπάτησε δύο φορές στο σχοινί μήκους 30 μέτρων, ανάμεσα σε δύο ψηλά κτίρια της Φρανκφούρτης.
Φυσικά, το πλήθος που τον παρακολουθούσε από κάτω τον εμψύχωνε και τον χειροκροτούσε.Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Κλέιντλ αποκάλυψε τη φοβία του για τα ύψη μόνο όταν ολοκλήρωσε το εγχείρημά του: «Την επόμενη φορά νομίζω θα είναι ευκολότερο για μένα» είπε ο ίδιος.
Πηγή: Σταρ, HotStation, YouTubeΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3209.html