Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και η διπολική διαταραχή


Ημερομηνία Παρασκευή, 24 Μάι 2013 @ 14:40
Θέμα/Κατηγορία Σκέψεις, Θέσεις και Γνώμες

Αποστολέας LavantiSΤην ώρα που ο Μάικλ Ντάγκλας βρισκόταν στις Κάννες για την προώθηση της νέας ταινίας του Στίβεν Σόντερμπεργκ., «Behind the Candelabra» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ματ Ντέιμον, η σύζυγός του, η β πήρε εξιτήριο από το κέντρο μανιοκαταθλιπτικών διαταραχών που νοσηλεύτηκε από τη Μεγάλη Δευτέρα.Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 68χρονου ηθοποιού η 43χρονη σύζυγός του ολοκλήρωσε τη θεραπεία την οποία ξεκίνησε με δική της πρωτοβουλία θεραπεία για τη διπολική διαταραχή - τη μανιοκαταθλιπτική ψύχωση που χαρακτηρίζεται από εναλλασσόμενα στάδια ευφορίας και κατάθλιψης - επέστρεψε στο σπίτι της από την περασμένη Τρίτη.

«Κάνει πραγματικά μια σπουδαία δουλειά για να βρει την ισορροπία της. Είμαι περήφανος γιΆ αυτήν», ανέφερε ο Μάικλ Ντάγκλας ο οποίος στη νέα ταινία υποδύεται τον εκκεντρικό, gay, πιανίστα Λιμπεράτσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ηθοποιός εισήχθη για θεραπεία για δεύτερη φορά τον περασμένο Απρίλιο, την ίδια εποχή που ο σύζυγός της άρχισε να βρίσκεται ολοένα και περισσότερο στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της συμμετοχής του στην ταινία του Σόντερμπεργκ.

Γυαλιστερές λιμουζίνες, ρούχα γεμάτα κρύσταλλο, υπέρμετρη χλιδή, ένας σπουδαίος, camp μουσικός, ένας παθιασμένος έρωτας με τη σκοτεινή πλευρά του. Στο «Behind the Candelabra», ο Στίβεν Σόντερμπεργκ περιγράφει την «κρυφή ζωή» του Λιμπεράτσε. Συμπρωταγωνιστής του Μάικλ Ντάγκλας, στο ρόλο του συντρόφου του, Σκοτ Θόρσον, είναι ο Ματ Ντέιμον.
«Ήταν ένας πολύ σκληρά εργαζόμενος τύπος που ποτέ δεν έδειξε να χάνει την ηρεμία του», σχολίασε ο Ντάγκλας για τον συμπρωταγωνιστή του. «Ήταν ευτύχημα να παίζω μΆ έναν ωραίο τύπο. Δεν συμβαίνει συχνά να παίζω με ωραίους τύπους…»

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι ήδη θαυμάστρια της νέας δουλειάς του Σόντερμπεργκ και του συζύγου της. «Τη λατρεύει», λέει ο Μάικλ Ντάγκλας. «Πιστεύει ότι είναι σπουδαία ταινία».


Πηγή: Το Βήμα


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3198.html