Απόδραση εραστή με σεντόνια από το παράθυρο (video)


Ημερομηνία Δευτέρα, 20 Μάι 2013 @ 13:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΕάν σχεδιάζετε να συνάψετε άνομες σχέσεις με μια παντρεμένη γυναίκα, προσπαθήστε να είστε πάντα βέβαιος ότι ο σύζυγός της δεν θα φτάσει... νωρίτερα στο σπίτι, ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, προσπαθήστε τουλάχιστον να έχετε βρει μια όσο το δυνατόν... βολικότερη έξοδο κινδύνου από το σπίτι του ανδρόγυνου...
Σε κάθε περίπτωση όμως, χρήσιμη θα δείτε πως θεωρείται η ..καλή φυσική κατάσταση! Ποτέ δε ξέρεις τελικά πώς θα φύγεις!


Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεί να αναγκαστείτε να κρεμαστείτε ημίγυμνος από ένα παράθυρο στο κενό, όπως έκανε ο συγκεκριμένος κύριος στην πόλη Σάο Πάολο της Βραζιλίας!

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube δείχνει τον αναξιοπαθούντα εραστή να αποδρά κακήν κακώς από ένα παράθυρο κρεμασμένος από σεντόνια που τα έχει δέσει μεταξύ τους, ενώ στο διπλανό μπαλκόνι η ερωμένη του και ο σύζυγός της λογομαχούν αγρίως, προφανώς για την αταξία της συζύγου.

Ο άνδρας, ο οποίος φορούσε μόνο ένα λευκό μποξεράκι, τελικά αναγκάστηκε να πηδήσει από το δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας που ζει το (παντρεμένο) αμόρε του σε ένα ειδικό φουσκωτό στρώμα που τοποθετήθηκε από τους πυροσβέστες.

Το βίντεο έχει κάνει μεγάλη επιτυχία (362.000 views) στο YouTube, ωστόσο διατυπώνονται ερωτήματα για την αυθεντικότητά του, καθώς στο σημείο είναι συγκεντρωμένος πολύς κόσμος δεν δείχνει να αγωνιά, αλλά να επευφημεί τις... προσπάθειες απόδρασης του εραστή, ενώ κι οι πυροσβέστες φαίνεται να έχουν φτάσει σε χρόνο ρεκόρ στο συμβάν. Πολλοί κάνουν λόγο για διαφημιστικό κόλπο, αλλά απουσιάζει η διαφήμιση, εκτός αν κάποιοι νομίζουν ότι θα διαφημίσουν έτσι εσώρουχα ή την αντοχή των σεντονιών τους...
Πηγή: Skai.gr
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3191.html