Καλοκαιρινό ..Beso από τους Marquess & Jessica D και Jimmy Dub (video)


Ημερομηνία Δευτέρα, 20 Μάι 2013 @ 11:30
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Το “Beso” είναι το ολοκαίνουριο single που κυκλοφορεί η Down2Earth Records, και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Γερμανών Marquess με την Jessica D. και τον Jimmy Dub, δυο νέους αλλά ήδη hot στη χώρα τους, Ρουμάνους καλλιτέχνες. Πρόκειται για ένα τραγούδι γεμάτο latin άρωμα και ερωτικά καλοκαιρινά vibes, και αυτό ακριβώς δηλώνει κι ο τίτλος του: Beso, σημαίνει πάθος, συμπάθεια, τρυφερότητα, επιθυμία…


Οι Marquess, αν κι έχουν έδρα το Αννόβερο στη Γερμανία, είναι λάτρεις της σύχρονης Latin pop, ενώ έχουν ηχογραφήσει και στο παρελθόν τραγούδια σε ισπανικό στίχο. Τα μέλη της μπάντας είναι ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του γκρουπ, Sascha Pierro, ο κιθαρίστας Dominik Decker, ο μπασίστας Marco Heggen και ο πληκτράς Christian Fleps. Το ντεμπούτο single τους από τη Warner Music, με τον τίτλο "El Temperamento," πήγε κατευθείαν στο Γερμανικό Top 10, έκτοτε το γκρουπ έχει κυκλοφορήσει 7 studio albums, ενώ πολλά από τα singles τους κατέκτησαν τα charts ανά την Ευρώπη ('El Temperamento', 'Vayamos Companeros', 'Lucia' και 'Bienvenido').

Η Jessica D ξεκίνησε ενεργά την καριέρα της το 2012, και το πρώτο της single, “Hero”, παρομοιάστηκε από πολλούς ως μια φρέσκια ανάσα για τη ρουμάνικη και διεθνή dance σκηνή.

Ο Jimmy Dub άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ νωρίς, και πέρασε γρήγορα από τα decks στο MCing και μετά στο τραγούδι. Το 2011 κέρδισε το βραβείο “Καλύτερου Νέου Ρουμάνου Καλλιτέχνη”.


Δείτε το video-clip του Beso, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου:












Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3190.html