Rockwave Festival: και η Lana Del Rey θα είναι εκεί!


Ημερομηνία Παρασκευή, 17 Μάι 2013 @ 00:10
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Η Lana Del Rey έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένο στο Terra Vibe Park για να συμμετάσχει σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα της χώρας μας, στο Rockwave Festival!


Η περσόνα που συνδυάζει τη femme fatale, την diva του Hollywood των ‘50s, τη λολίτα που μπορεί και να ευχαριστιέται την απώλεια της αθωότητάς της, αλλά και μία πιο ρομαντική εκδοχή της Jessica Rabbit, θα ανέβει στο TERRA STAGE, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Rockwave Festival.

Σύμφωνα με την λιτή ανακοίνωση η Lana Del Rey θα εμφανιστεί στο stage του φεστιβάλ στις 8 Ιουλίουμαζί με τους Echo and the Bunnymen, Iced Earth, At The Gates και Suicidal Tendencies. Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την ημέρα σχετικά με τα εισιτήρια και βεβαίως και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που θα συμπληρώσουν το line up.

"Video Games", "Born to Die", "Summertime Sadness", "Blue Jeans" είναι μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της 26χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας. Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε και το "Young and Beautiful", το τελευταίο single της Lana Del Rey που ακούγεται στην ταινία "Ο Υπέροχος Γκάτσμπι" του Baz Luhrmann.





Πηγή: Nooz.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3182.html