Πράσινο φως στο κόκκινο κραγιόν και βερνίκι από την Turkish Airlines


Ημερομηνία Τετάρτη, 15 Μάι 2013 @ 17:15
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΤην άρση της απαγόρευσης της χρήσης κόκκινου κραγιόν και βερνικιού νυχιών από τις αεροσυνοδούς αποφάσισαν οι Τουρκικές Αερογραμμές, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τεμέλ Κοτίλ, μετά από σφοδρές κριτικές που δέχτηκε.


Ο εθνικός αερομεταφορέας είχε ανακοινώσει ότι η χρήση κόκκινου ή σκούρου ροζ κραγιόν και βερνικιού νυχιών θα έβλαπτε την «οπτική ακεραιότητα» του προσωπικού της εταιρείας. Ο Κοτίλ δήλωσε ότι η σύσταση έγινε εξαιτίας του υπερβαλλόντως ζήλου κατώτερων στελεχών της εταιρείας, χωρίς πρώτα να έχουν πάρει έγκριση από τα ανώτερα στελέχη.

«Όσον αφορά το κραγιόν, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, αλλά με κάποιο τρόπο, κατώτερα στελέχη της εταιρείας συνέγραψαν μια επιστολή, χωρίς εμείς να ενημερωθούμε, η οποία διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση», δήλωσε ο Κοτίλ σε δημοσιογράφους, στο Λονδίνο.

Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει μια τέτοιου είδους απαγόρευση, ο Κοτίλ απάντησε «όχι» και επιβεβαίωσε ότι το γυναικείο προσωπικό της εταιρείας έχει το δικαίωμα να φοράει κραγιόν και βερνίκι νυχιών οποιουδήποτε χρώματος. «Όπως γνωρίζετε, αρκετοί στην Τουρκία είναι λίγο ευαίσθητοι με τέτοιου είδους θέματα. Είμαστε μια παγκόσμια αεροπορική εταιρεία και ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε», είπε.

Πηγή: Καθημερινή


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3179.html