Ενα ..διαστημικό Space Oddity από τον ISS (video)!


Ημερομηνία Τρίτη, 14 Μάι 2013 @ 12:20
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Τον διεθνή διαστημικό σταθμό ISS αποφάσισε να αφήσει μετά από πέντε μήνες ο μέχρι πρόσφατα επικεφαλής του, Καναδός αστροναύτης Κρις Χάντφιλντ. Κατά την επιστροφή του όμως στη Γη ο γνωστός για τις εντυπωσιακές πανοραμικές φωτογραφίες τού πλανήτη μας τις οποίες δημοσιοποιούσε μέσω Twitter σκέφτηκε να κάνει μια τελευταία... διαστημική μουσική εμφάνιση.



Ο Χάντφιλντ ερμήνευσε με μια κιθάρα το τραγούδι Space Oddity του David Bowie, το μαγνητοσκόπησε και το ανέβασε στο Twitter.

Το βίντεο συνοδεύτηκε από ένα μήνυμα όπου ο Χάντφιλντ έγραψε: «Με σεβασμό προς την ιδιοφυΐα του Ντέιβιντ Μπόουι, το τραγούδι του Space Oddity ταξιδεύει από το διάστημα προς τον πλανήτη γη. Από εδώ, μια τελευταία ματιά στο άπειρο».

Την ευθύνη του διεθνούς διαστημικού σταθμού ISS έχει πλέον ο Ρώσος κοσμοναύτης Πάβελ Βινογκράτεφ.





Ο Κρις Χάντφιλντ επιστρέφει στη Γη μετά από πέντε μήνες. Όσο καιρό πάντως βρισκόταν... πέραν του πλανήτη τούτου, είχε φροντίσει πολλές φορές να διαφημίσει -ανάμεσα σε άλλες χώρες- την Ελλάδα δημοσιεύοντας, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, εντυπωσιακές πανοραμικές φωτογραφίες της Αθήνας, της Κέρκυρας και πολλών άλλων περιοχών.

Πηγές: ethnos.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3175.html