Ζωγραφιά μαθητή το σημερινό doodle του Google


Ημερομηνία Τρίτη, 14 Μάι 2013 @ 08:20
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiSΤο Doodle της Google που βλέπετε, το σχεδίασε ο μικρός μαθητής Αστέριος Ρέυνικ, ένας μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, βρίσκεται σήμερα Τρίτη 14/5, στην πρώτη σελίδα της Ελληνικής έκδοσης του Google, αντικαθιστώντας το λογότυπό της.


Ο μικρός μαθητής από το Λιτόχωρο, κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Doodle 4 Google, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας και ήταν ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η Ελλάδα μου» και θα πρέπει το doodle το οποίο θα σχεδιάσουν οι μαθητές να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα.

Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα, ξεχώρισε σε ψηφοφορία που είχε διάρκεια από 15 Απριλίου - 7 Μαΐου 2013.
Βασικό στοιχείο του νικητήριου doodle είναι η θάλασσας, η ελληνική σημαία και ο σταυρός. Ο συνδυασμός με τη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και τη μικρή βαρκούλα δημιουργούν μια εικόνα για μια άλλη Ελλάδα, βγαλμένη από το μακρινό παρελθόν μέσα από τα αθώα μάτια ενός μικρού παιδιού.


Doodle 4 Google


Πηγή: Madata.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3173.html