Προτιμούσε το ..φιλέτο του χασάπη!


Ημερομηνία Σάββατο, 11 Μάι 2013 @ 14:15
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΑυτό αποκαλύφθηκε μετά από παρακολούθηση του απατημένου άντρα της.. Η αυλαία της υπόθεσης έπεσε σε ξενοδοχείο στο Ρίο, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους... Ο γνωστός επιχειρηματίας σύζυγος έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας από την όμορφη γυναίκα του και εδώ και καιρό είχε υποψιαστεί πως… κάτι περίεργο συμβαίνει. Αποφάσισε λοιπόν να την παρακολουθεί σε κάθε της βήμα!


Είχε γίνει η σκιά της, αφού υποπτευόταν πως κάτι συνέβαινε με τον χασάπη της περιοχής του. Και είχε δίκιο! Σύμφωνα με το dete.gr, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα… έβγαλε «λαβράκι»! Όπως έκανε συνήθως, ακολούθησε την γυναίκα του και διαπίστωσε πως το «ραντεβού» είχε δοθεί σε ξενοδοχείο σε παραθάλασσια περιοχή μετά το Ρίο!

Ο άνδρας μπήκε στο ξενοδοχείο και... ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους. Η γυναίκα είχε μείνει άφωνη ενώ και ο νεαρός χασάπης δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Ο γνωστός επιχειρηματίας άρπαξε από το μαλλί τη γυναίκα του και την έκανε ''μαύρη στο ξύλο''.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'' φοβήθηκε τόσο πολύ για ότι θα μπορούσε να του κάνει ο επιχειρηματίας που αποφάσισε να κλείσει το χασάπικό του καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας...

Πηγή: NewsIt.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3166.html