Ο Τομ Χανκς γίνεται Κάπτεν Φίλιπς (δείτε το τρέιλερ)


Ημερομηνία Σάββατο, 11 Μάι 2013 @ 09:20
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSTο φως της δημοσιότητας είδε το πρώτο trailer της ταινίας «Captain Phillips», στην οποία πρωταγωνιστούν Tom Hanks, Catherine Keener και Max Martini. Η ταινία αναμένεται να βγεί στις αίθουσες στις αρχές του φετινού Οκτώβρη και είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα όπως αποτυπώθηκαν στο βιβλίο με τίτλο: "A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALS, and Dangerous Days at Sea" (Το Καθήκον του Καπετάνιου: Σομαλοί Πειρατές, ΟΥΚάδες και επικίνδυνες μέρες στη θάλασσα, σε ..ελεύθερη μετάφραση).


Όσον αφορά στην υπόθεση της ταινίας που σκηνοθέτησε ο Paul Greengrass, το 2009 το φορτηγό πλοίο MV Maersk Alabama έπλεε στον Ινδικό Ωκεανό όταν το προσέγγισαν δύο ταχύπλοα σκάφη. Επρόκειτο για Σομαλούς πειρατές που κατέλαβαν το σκάφος, στην πρώτη πειρατεία εμπορικού σκάφους υπό Αμερικάνικη σημαία μετά από 200 χρόνια.

Μπορεί να έχουν περάσει 30 χρόνια από τη θητεία του καπετάνιου Richard Phillips στις ειδικές δυνάμεις, όμως τα αντανακλαστικά του θα λειτουργήσουν αμέσως. Θα κινηθεί αστραπιαία για να προφυλάξει το πλήρωμα, προσφέροντας τον εαυτό του ως όμηρο. Παράλληλα η αιχμή της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ, οι περίφημοι navy seals ετοιμάζονται να δώσουν λύση στην πειρατεία.

Ο υποψήφιος για Oscar σκηνοθέτης Paul Greengrass («United 93») έχει αδυναμία να μεταφέρει στον κινηματογράφο πραγματικές ιστορίες. Το «Captain Phillips» βασίζεται στο βιβλίο του Richard Phillips («A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea») με τον εμβληματικό Tom Hanks να αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο του καπετάνιου Phillips.Πηγή: Newsbeast


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3165.html