Η Λόριν Χιλ στη φυλακή για φοροδιαφυγή


Ημερομηνία Παρασκευή, 10 Μάι 2013 @ 07:50
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε στη φυλακή για οικονομικές ατασθαλίες μόνο τον Ακη και τον Λάκη από επώνυμους, αλλά στο εξωτερικό έχουν την Λορίν. Ναι, ναι! Μιλάμε για την Λοριν Χιλ, που την μάθαμε στα τέλη της δεκαετίας του 90 αρχικά από τους Fugees (όταν ήταν ζευγάρι με τον Wyclef) και μετά από τo πολύ πετυχημένo RnB album της The Miseducation of Lauryn Hill και επιτυχίες όπως οι διασκευές Killing me Softly, ή Can't Take my Eyes of You. Ε, ναι! Η βραβευμένη με Γκράμι Λόριν Χιλ καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση (ουσιαστικά κατ οίκον περιορισμό) για φοροδιαφυγή από δικαστήριο του Νιου Τζέρσι. Αμάρτησε όμως ...για τα παιδιά της!



Η 37χρονη τραγουδίστρια θα περάσει τρεις μήνες σε κατ' οίκον περιορισμό, αφού ομολόγησε την ενοχή της, τον περασμένο χρόνο λέγοντας ότι σκόπευσε να πληρώσει τους φόρους αλλά δεν μπόρεσε επειδή αποσύρθηκε από τη μουσική σκηνή, προκειμένου να αναθρέψει τα έξι της παιδιά.

Η Λόριν Χιλ οφείλει φόρους για τα 1,8 εκατ. δολάρια κέρδη που είχε τη διετία 2005-07.

Μέχρι σήμερα έχει βραβευθεί με πέντε Γκράμι και έχει πουλήσει 19 εκατομμύρια αντίτυπα, μόνο το πρώτο σόλο άλμπουμ της με τίτλο «The Miseducation of Lauryn Hill» που κυκλοφόρησε το 1998.


Από την περσινή (Ιούλιος 2012) εμφάνισή της στο καλοκαιρινό Openair Frauenfeld festival στην Ελβετία

Η Χιλ έχει έξι παιδιά, τα πέντε από το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, Ρόαν.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3158.html