Ο Ντειβιντ Μπάουι προκαλεί με το βίντεο κλιπ του (video)


Ημερομηνία Πέμπτη, 09 Μάι 2013 @ 12:40
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΜπορεί η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του David Bowie έπειτα από χρόνια να προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον, ωστόσο το βιντεοκλίπ του νέου του τραγουδιού με τίτλο «The Next Day» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους θρησκευτικούς κύκλους. Εμείς, σας το παρουσιάζουμε για να κρίνετε μόνοι σας. Προσοχή, σύμφωνα με τις "οδηγίες κοινότητας" του YouTube το video αυτό ειναι ακατάλληλο για ανηλίκους!


Το βιντεοκλίπ διαδραματίζεται σε έναν χώρο που θυμίζει κάτι από εκκλησία και κάτι από οίκο ανοχής. Ο Ντέιβιντ Μπάουι υποδύεται έναν διασκεδαστή η εμφάνιση του οποίου παραπέμπει ευθέως στον Ιησού Χριστό.

Στο βιντεοκλίπ συμμετέχουν και δύο ακόμη δημοφιλείς φιγούρες του καλλιτεχνικού κόσμου. Πρόκειται για τον Αγγλο ηθοποιό, σκηνοθέτη και μουσικό Gary Oldman που υποδύεται τον ιερέα και τη Γαλλίδα ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρ στον ρόλο μιας πόρνης. Ολο αυτό το σκηνικό θεωρήθηκε προσβλητικό από τους πιστούς, οι οποίοι εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για τη νέα αυτή επιλογή του διάσημου σταρ.

Mια χαρακτηριστική σκηνή από το φιναλε του video clip του The Next Day από τον David Bowie

Η ιδέα του βιντεοκλίπ ανήκει αποκλειστικά στον Ντέιβιντ Μπάουι, ενώ τη σκηνοθεσία έχει κάνει η Floria Sigismudi.To επίμαχο βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις - David Bowie - The Next Day


Πληροφορίες: Εθνος / YouTube / VevoΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3153.html