Η Παπαρίζου ήταν πολύ ..προχώ για το YouTube και ..διεγράφη!


Ημερομηνία Τετάρτη, 24 Απρ 2013 @ 19:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Ακατάλληλο θεωρήθηκε από το YouTube το βίντεο κλιπ της Έλενας Παπαρίζου για το τραγούδι «Πόσο Μ” Αρέσει». Το σέξι βιντεο κλιπ διεγράφη από το YouTube στο πρώτο του ανέβασμα, καθώς παραβαίνει τους κανόνες λειτουργίας του δημοφιλούς μέσου διαμοιρασμού video. Φυσικά ήταν θέμα ωρών να ανέβει ξανά! Δείτε εδώ, όσο προλαβαίνετε!



Συγκεκριμένα το YouTube απαγορεύει την προβολή βίντεο που δείχνουν πορνογραφικό ή έντονα προκλητικό περιεχόμενο κι έτσι το συγκεκριμένο βίντεο έπρεπε να διαγραφεί.

Το βίντεο κλιπ περιγράφει μία ημέρα από τη ζωή των κοριτσιών σε έναν οίκο ανοχής. Σκηνοθέτης είναι ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης ο οποίος προφανώς έμεινε έκπληκτος από την απόφαση του YouTube να σβήσει το βίντεο.

Η αγαπημένη μας Έλενα Παπαρίζου έρχεται ξανά με το πρώτο της ελληνικό single μετά από τρία χρόνια, πρώτο δείγμα της νέας πολυαναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την ΕΜΙ!

Ένα τραγούδι που έχει ήδη γίνει μεγάλη επιτυχία και έχει ενθουσιάσει! Ένα single που έχει γίνει σύνθημα για πολλούς!


Δείτε το εδώ φρεκσο-ανεβασμένο, πριν (μέχρι) να το ξανασβήσουν!



Ελενα Παπαρίζου - Πόσο μ' αρέσει!
Στίχοι -- Μουσική: ΜΕΘ

Η Ελενα Παπαρίζου δίνει εικόνα στο νέο της single με τον καλύτερο τρόπο, καθώς υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, θα συνεπάρει όλους όσοι θα δουν το νέο της ανατρεπτικό video clip σε μια ατμόσφαιρα άκρως ερωτική, νοσταλγική και απόλυτα αισθησιακή!

Το video clip περιγράφει μία ημέρα από τη ζωή των κοριτσιών σε έναν οίκο ανοχής απροσδιορίστου εποχής. Ξεκινάει με ένα γενικό πλάνο ενός σκοτεινού δωματίου. Μία κοπέλα ανοίγει τα παράθυρα και μπαίνει φως στο σκοτεινό δωμάτιο....

Σκηνοθεσία: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Make up: Γιάννης Μαρκετάκης - Make up Lab
Hair Styling: Χρήστος Καλλανιώτης

Πηγη: e-Go.gr







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3146.html