Το GoogleMaps αυτόπτης μάρτυρας στο φόνο!


Ημερομηνία Τετάρτη, 24 Απρ 2013 @ 16:20
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Μια εικόνα ενός φόνου που φαίνεται στο Google Maps διχάζει το διαδίκτυο και προβληματίζει τους χρήστες. Πρόκειται για μια φωτογραφία από το δορυφόρο, που φαίνεται στο Google Maps και σύμφωνα με κάποιους δείχνει ένα πτώμα τυλιγμένo σε σακούλα δίπλα σε ίχνη αίματος.



Σύμφωνα με άλλους η ίδια φωτογραφία δείχνει απλά δύο άτομα που παίζουν με το σκύλο τους που μόλις βγήκε από το νερό. Η φωτογραφία δημοσιεύεται σε διάφορα blog και site και υπάρχουν πολλές αντικρουόμενες απόψεις για το τι ακριβώς απεικονίζεται.

Η ανάλυση της εικόνας είναι εξαιρετικά μικρή και δεν επιτρέπει τη λεπτομερή ανάλυση του τι φαίνεται. Η αεροφωτογραφία είναι από ένα σημείο της Ολλανδίας με πολλά κανάλια και καταπράσινο τοπίο. Η περιοχή που εστιάζει ο χάρτης είναι έξω από το Άμστερνταμ, στο προάστιο της μικρής πόλης Αλμέρε.

Το γεγονός είναι ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν ενδείκνυται για φόνο καθώς είναι γεμάτο κανάλια και σίγουρα κάποιος δεν θα ήθελε να ξεφορτωθεί ένα πτώμα σε ένα τόσο πολυσύχναστο μέρος. Τα κανάλια εξυπηρετούν τη γύρω περιοχή και χρησιμοποιούνται τακτικά από τους κατοίκους.

Δείτε τη φωτογραφία και αποφασίστε μόνοι σας τι συμβαίνει.

Ο φόνος στο Google Maps που διχάζει..


Πηγή: e-go.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3145.html