Ο Σούπερμαν επιστρέφει το καλοκαίρι (τρέιλερ)


Ημερομηνία Παρασκευή, 19 Απρ 2013 @ 13:30
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSΟ αγαπημένος ήρωας όλων, ο Σούπερμαν, επιστρέφει κι αυτός με τη σειρά του στην μεγάλη οθόνη αυτό το καλοκαίρι. Μετά από δεκάδες ταινίες με Spiderman, Batman, Captain America, Cat Woman, Avengers, Fantastic Fours, ήρθε η ώρα της επιστροφής του μεγαλύτερου και αρχαιότερων όλων υπερ-ηρώων: του Ανθρώπου από Ατσάλι, του Σούπερμαν, a Man of Steel!
Δείτε το trailer!


Τον Ιούνιο του 2013 (στις 14 Ιουνίου για την Αμερική, 20 Ιουνίου για την Ελλάδα) επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο αγαπημένος των υπερηρώων, ο δημοσιογράφος Κλαρκ Κεντ που στα δύσκολα γίνεται ο Σούπερμαν, προστάτης των αδικημένων και αδυνάτων.

Με ένα πλούσιο κάστ που περιλαμβάνει τον Russel Crowe (στο ρόλο του Jor-El), τον Kevin Costner (κάνει τον μπαμπά του Σούπερμαν, Τζόναθαν Κεντ) και στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Henry Cavill (τον έχουμε δει στους Immortals, στο Stardust, αλλά και στη σειρά Tudors) οι συντελεστές ελπίζουν να φανούν αντάξιοι του μύθου του Ανθρώπου από Ατσάλι, όπως ειναι και ο τίτλος της ταινάς (Man of Steel).

Το σενάριο έχει γραψει ο δοκιμασμένος στο ..είδος David S. Goyer (Batman Begins, Dark Knight, Dark Knight Rises, Blade, Ghost Rider) και σκηνοθετεί ο Zack Snyder (300, Sucker Punch, Watchmen, Legend of the Guardians).


Σε σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ ("300", "Watchmen") και παραγωγή Κρίστοφερ Νόλαν (τριλογία "Batman", "Inception", "Memento", "The Prestige"), ο Σούπερμαν ετοιμάζεται να ξαναπετάξει στις κινηματογραφικές αίθουσες, τον Ιούνιο του 2013.
Στις 20 Ιουνίου 2013 στους κινηματογράφους, από τη VillageMan of Steel - η υπόθεση

Το story σε γενικές γραμμές γνωστό, σε αυτή την ταινία το πιάνουν από την αρχή, όταν ο νεαρός δημοσιογραφίσκος Κλαρκ Κέντ μαθαίνει ότι δεν είναι από τον πλανήτη Γη και διαπιστώνει πως διαθέτει απίστευτες ικανότητες και δυνάμεις! Ενα ταξίδι ξεκινά για να ανακαλύψει τις ρίζες του αλλά και τον προορισμό του. Φυσικά, δεν αργεί να έρθει η στιγμή όπου ο υπερήρωας θα πρέπει να αναδυθεί από μέσα του για να προστατέψει αυτούς που αγαπά αλλά και να σώσει τον κόσμο από την καταστροφή. Ετσι, γίνεται το σύμβολο του ηρωισμού και της ελπίδας για την ανθρωπότητα, ο Σούπερμαν που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε!Με τίτλο "Man of Steel", στην ταινία πρωταγωνιστεί ο ανερχόμενος Χένρι Καβίλ ("Immortals"), στον ρόλο του Κλαρκ Κεντ/ Σούπερμαν/ Καλ-Ελ. Δίπλα του θα δούμε την Έιμι Άνταμς, στο ρόλο της Λόις Λέιν, τους Κέβιν Κόστνερ και Νταιάν Λέιν, ως τους θετούς γονείς του Κλαρκ, Τζόναθαν και Μάρθα Κεντ, τον Ράσελ Κρόου, στο ρόλο του Τζορ-Ελ, πραγματικού πατέρα του Κλαρκ και τον Μάικλ Σάνον, στον ρόλο του Στρατηγού Ζοντ, κλασικού κακού στο σύμπαν του Σούπερμαν.

Eρχεται από τη Village και στην Ελλάδα στις 20 Ιουνίου, οπότε ..προσδεθείτε!
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3141.html