Νίκος Ξαρχάκος - Σα μικρό παιδί (+video clip)


Ημερομηνία Κυριακή, 14 Απρ 2013 @ 20:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



O Νίκος Ξαρχάκος δημιουργεί με ήχους απλούς, γεμάτους ευασθησία και νοσταλγία, κι ας χρησιμοποιεί αρκετά σύγχρονα μέσα. Παρότι έχει αρκετά χρόνια στο χώρο της μουσικής, το 2013 αποφάσισε να βγάλει προς τα έξω τα τραγούδια του και τις μουσικές του. Ετσι προφανώς λάβαμε κι εμείς στον HotStation το δελτίο τύπου για το τραγούδι του (και το αντίστοιχο video clip με σκηνές γυρισμένες στο Amsterdam οπως φαίνεται) Σα Μικρό Παιδί.


Ένα τραγούδι αληθινό, ειλικρινές και ευαίσθητο από τον πρωτοεμφανιζόμενο στα δημόσια πράγματα Νίκο Ξαρχάκο. Μια δημιουργία με έντεχνες καταβολές και καλώς εννοούμενη pop αισθητική. Μια σύγχρονη προσέγγιση σε ένα παλιό μονοπάτι αγάπης που εκφράζεται μέσα από το τραγούδι και τη μουσική. Με απλά λόγια, ένα πολύ ωραίο τραγούδι.

Ο Νίκος (και για τους φίλου Νικόλας) γρατζουνάει την κιθάρα του και σκαρώνει στίχους χρόνια. Στο βιογραφικό του έχουν καταγραφεί εμφανίσεις σε δεκάδες μικρούς και υπόγειους χώρους, όπου τραγουδούσε τις δημιουργίες του και γνωστές διασκευές. Το 2013 αποφάσισε πως είναι η χρονιά όπου θα παρουσιάσει στον κόσμο τα τραγούδια του ξεκινώντας από το δίσκο «Σα μικρό Παιδί» και το ομώνυμο single. Στο ταξίδι του αυτό βρήκε σημαντικό συνεργάτη τον Mario Ibrahim απ’το Funky Garden Studio, ο οποίος έδωσε τις τελευταίες πινελιές στο ηχόχρωμα του δίσκου.

Απολαύστε εδώ:


FanPage στο Facebook:
https://www.facebook.com/nikos.ksarhakos






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3135.html