Σχεδόν αγνώριστος ο Ματ Ντέιμον στο Elysium (τρέιλερ)


Ημερομηνία Σάββατο, 13 Απρ 2013 @ 11:10
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSΗ ταινία κάνει το ντεμπούτο της από την Sony Pictures στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 9 Αυγούστου, στη Μεγάλη Βρετανία θα κάνει πρεμιέρα περίπου στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ για την Ελλάδα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας. Γεμάτος tattoo, με ξυρισμένο κεφάλι, και πιο γυμνασμένος από ποτέ εμφανίζεται ο Ματ Ντέιμον, στη νέα του ταινία "Elysium".Ο 42χρονος σταρ του Χόλιγουντ, στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν, αποκαλύπτει τους καλογυμνασμένους του κοιλιακούς, ενώ το σώμα του είναι καλυμμένο με τατουάζ.

Μάλιστα, και η γενικότερη εικόνα του Ματ Ντέιμον είναι αρκετά αλλαγμένη καθώς το κεφάλι του είναι ξυρισμένο: Το σενάριο τον θέλει να υποδύεται τον Μαξ, τον σκληρό πρωαγωνιστή του έργου που ετοιμάζεται να επιτεθεί σε μία βάση εξωγήινων που σκοπεύουν να καταστρέψουν τον πλανήτη Γη.

Η ταινία κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 9 Αυγούστου, στη Μεγάλη Βρετανία θα κάνει πρεμιέρα περίπου στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ για την Ελλάδα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας.

Ο Ματ Ντειμον φέτες, όσο ..δεν πάει άλλο!
Ο Ματ Ντέιμον δείχνει να είναι πιο ..φέτες από ποτέ!

Δες το τρέιλερ:Η υπόθεση λέει περίπου τα εξής:
Το έτος 2154, υπάρχουν μόνο δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι πολύ πλούσιοι που ζουν σε ένα χλιδάτο διαστημικό σταθμό που λέγεται Elysium και οι ..υπόλοιποι που επιβιώνουν σε μια κατεστραμένη και πολυπληθή Γη. Οι άνθρωποι της Γης προσπαθούν με απελπισία να ξεφύγουν από την φτώχια και την πείνα του πλανήτη ενώ έχουν ανάγκη την προηγμένη ιατρική τεχνολογία που υπάρχει στον Ελύσιουμ. Ομως, για να διατηρήσουν οι κάτοικοι του Ελύσιουμ τις προνομιούχες ζωές τους αναλλοίωτες, έχουν ψηφήσει και εφαρμόζουν αυστηρούς νόμους κατά της μετανάστευσης μεταξύ των δύο κόσμων.

Κι εδώ μπαίνει το ..ηρωικό κομμάτι: Ο μόνος ανθρωπος που θα έχει την ευκαιρία να φέρει την ισότητα μεταξύ των δύο κόσμων είναι ο Μαξ (Ματ Ντέιμον), ένας συνηθισμένος άνθρωπος, που όμως πρέπει απεγνωσμένα να φτάσει στο Elysium. Παίζοντας τη ζωή του κορώνα - γράμματα, ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την Γραμματέα Delacourt (Jodi Foster) και τις δυνάμεις ασφαλείας της. Αν τελικά τα καταφέρει θα σώσει όχι μόνο τη δική του ζωή, αλλά και εκατομυρίων άλλων ανθρώπων στην Γη.Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο επίσημο site της ταινίας Elysium..

Πηγή: Yupiii.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3133.html