Ελένη Βιτάλη και Νίκος Ξυδής στο Μύλο της Κρήτης


Ημερομηνία Τετάρτη, 10 Απρ 2013 @ 10:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΗ μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια με το πλούσιο και ξεχωριστό ρεπερτόριο μας προσκαλεί σε μια διαδρομή – αναδρομή γεμάτη μουσικές και χρώματα με τραγούδια απ όλη της την δισκογραφία. Λαϊκά, δημοτικά, έντεχνα και ροκ, καθώς και τα δικά της, παντρεύονται δημιουργικά με τραγούδια άλλων, που αγάπησε και αγαπήσαμε όλοι, από εκείνα που μας “πειράζουν”. Η Ελένη Βιτάλη επιστρέφει …


Τραγούδια “πειραχτικά” όπως λέει και η ίδια. Όλα ενώνονται και διασκευάζονται απο τον Νίκο Ξύδη ο οποίος έχει επιμεληθεί και την ενορχήστρωση του προγράμματος μαζί με τον κορυφαίο πιανίστα και μαέστρο Νεοκλή Νεοφυτίδη!

Το μπουζούκι, ο τζουράς και τα κρουστά συνομιλούν με την ηλεκτρική κιθάρα και το πιάνο, ενώ οι φωνές των μουσικών αγκαλιάζουν την μαγική φωνή της, άλλοτε με αέρινα πολυφωνικά φωνητικά κι άλλοτε σαν ισοκρατηματικό μοιρολόι που σου γδέρνει την ψυχή.

Συνταξιδιώτες της, ο Νίκος Ξύδης, και με την ιδιότητα του τραγουδοποιου, η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Βαλέρια Κουρούπη και η μπάντα the Apotihans.

Η Ελένη Βιτάλη και η παρέα της μας περιμένουν με στόχο και σκοπό να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε, να επικοινωνήσουμε και γιατί όχι και να χορέψουμε ,σε μια παράσταση “εφ' όλης της ύλης” .


Η ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Σάββατο 13 Απριλίου
στη Μουσική Σκηνή Μύλος στο Ηράκλειο

Ελένη Βιτάλη και Νίκος Ξυδής στο Μύλο της Κρήτης
Μουσική Σκηνή Μύλος
Λαχανά κ Μητσοτάκη
Ηράκλειο

Ώρα έναρξης: 22:30
Εισιτήρια: 15,-€ / Φοιτητικό 12,-€Από Live πριν περίπου ένα χρόνο: ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ - ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΗΣ - ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ - ΜΥΡΤΩ ΝΑΟΥΜ - Τhe Apotihans - Αυτό το κάτι - Love Casual Living (Θεσσαλονίκη) 05-05-12 Video by Pic_Assos

Πληροφορίες και κρατήσεις:
2810.34 31 49 / 6972.33 02 75 / 6970.12 82 01Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3125.html