Ενα τεράστιο μπορντέλο, τα μπαλέτα Μπολσόι


Ημερομηνία Παρασκευή, 22 Μάρ 2013 @ 16:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Με οίκο ανοχής παρομοίασε την λειτουργία και τις πρακτικές των διάσημων μπαλέτων της Μόσχας, πρώην εργαζόμενη σε αυτά. Αυτό το ισχυρίζεται η μπαλαρίνα Αναστασία Βολόχκοβα η οποία διώχθηκε από τα μπαλέτα Μπολσόι πριν 10 περίπου χρόνια επειδή "ήταν πολύ ψηλή και είχε παραπάνω καμπύλες".. Σεξουαλικές συνευρέσεις κατά παραγγελία του γενικού διευθυντή του θεάτρου είχαν οι χορεύτριες, συνήθως με πλούσιους και ισχυρούς ολιγάρχες.



Ως ένα "τεράστιο μπουρδέλο" χαρακτήρισε τα μπαλέτα Μπαλσόι, η Αναστασία Βολόχκοβα, η οποία απολύθηκε πριν από 10 χρόνια από τα διάσημα μπαλέτα της Μόσχας, με τη δικαιολογία ότι ήταν πολύ ψηλή και είχε παραπανίσια κιλά.

Η ρωσίδα χορεύτρια καταγγέλει τον γενικό διευθυντή του θεάτρου, ότι με τις πρακτικές του εξανάγκαζε τις χορεύτριες να έχουν σεξουαλικές επαφές με πλούσιους ολιγάρχες.

"Πριν από δέκα χρόνια, την περίοδο που χόρευα ακόμη στα Μπαλσόι, δεχόμουν διαρκώς προτάσεις να κοιμηθώ με οικονομικά ισχυρούς παράγοντες - υποστηρικτές, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ακόμη και με τον διοργανωτή της εκδήλωσης.

Τα κορίτσια αναγκάζονταν να πηγαίνουν σε μεγαλοπρεπή δείπνα με προειδοποιήσεις ότι μετά την εκδήλωση θα πρέπει να κάνουν σεξ. Οσες τολμούσαν να αρνηθούν τις ανήθικες προτάσεις, έπρεπε να υποστούν τις συνέπειες. Δεν θα συμμετείχαν στην επόμενη περιοδεία ή σε επόμενες παραστάσεις στα Μπαλσόι", κατήγγειλε σε συνέντευξή της σε ρωσικό ραδιοφωνικό σταθμό, τη στιγμή που ο γενικός διευθυντής των μπαλέτων, Ανατόλι Ικσανόφ, απέρριψε τους ισχυρισμούς της ως ασυναρτησίες.

Πηγή: sport.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3121.html