Ανοιξε η γη και τον κατάπιε την ώρα που κοιμόταν!


Ημερομηνία Κυριακή, 03 Μάρ 2013 @ 11:25
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Ολα ξεκίνησαν στις 11.30 το βράδυ (τοπική ώρα) στην Φλόριντα των ΗΠΑ (videos στο πλήρες άρθρο). Μια "επίγεια ρουφήχτρα" (sinkhole) εμφανίστηκε από το πουθενά στο υπνοδωμάτιο ενός άτυχου 36χρονου την ώρα που αυτός κοιμόταν και τον κατάπιε στα έγκατα της γης. Η οικογένεια του που άκουσε τις κραυγές του δεν μπόρεσε να τον σώσει. Πλέον, οι διασώστες τον θεωρούν νεκρό και σταμάτησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που εξαφανίστηκε μέσα σε μια τρύπα, η οποία κυριολεκτικά κατάπιε το υπνοδωμάτιο του σε ένα σπίτι σε προάστιο της Τάμπα.


Ο 36χρονος Τζεφ Μπους θεωρείται νεκρός σύμφωνα με τους αξιωματούχους των αρμόδιων υπηρεσιών της Φλόριντα.

"Τα στοιχεία αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανασυρθεί. Οποιοσδήποτε τρόπος να τον εντοπίσουμε και να τον ανασύρουμε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του εργαζομένων", δήλωσε η Τζεσικα Νταμίνγκο εκπρόσωπος του τοπικού τμήματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο άτυχος 36χρονος κοιμόταν όταν τα άλλα πέντε μέλη του σπιτιού άκουσαν ένα πολύ δυνατό κρότο και τον Τζεφ να καλεί σε βοήθεια ουρλιάζοντας. Ο αδελφός του έσπευσε να τον τραβήξει έξω από την τρύπα που τον κατάπινε με αποτέλεσμα να παρασυρθεί κι αυτός. Τελικά, αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο κατάφερε να βγάλει έξω τον αδελφό σώο, αλλά για τον Τζεφ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα.










Το σπίτι έχει σφραγιστεί και αποκλειστεί και σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας θα κατεδαφιστεί.


Πηγές: news247 - Fox13






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3103.html