Σύλληψη καθηγήτριας δείχνει ύπαρξη Ελληνικού παιδοφιλικού κιινήματος


Ημερομηνία Τετάρτη, 30 Ιαν 2013 @ 11:20
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Καθητήτρια ξένων γλωσσών, ηλικίας 52 χρόνων, συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία, με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων. Στην κατοχή της βρέθηκαν περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα.


Η περίπτωση της παιδόφιλης καθηγήτριας ξένων γλωσσών έχει σοκάρει τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση. Είναι η πρώτη γυναίκα που διώκεται με τέτοιες κατηγορίες και η μόνη -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- που φέρεται να δήλωσε στους αξιωματικούς ότι «και ένα παιδάκι, εφόσον το θέλει, μπορεί να επιδοθεί σε σεξουαλική πράξη...».

Η καθηγήτρια φέρεται μάλιστα μέλος διαφόρων δικτύων παιδόφιλων του εξωτερικού και αναγνώστης περιοδικών με σχετικό περιεχόμενο...

Όπως δε διαπιστώθηκε από τις έρευνες, υπάρχει και στην Ελλάδα ομάδα υπέρ της παιδοφιλίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη εντοπιστεί πέντε μέλη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 52χρονη είχε γεννηθεί στη Γαλλία και τα τελευταία χρόνια διέμενε στην πρωτεύουσα, όπου και παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά. Πολύγλωσση και κοινωνική, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών των οποίων τα παιδιά είχε αναλάβει. Παλαιότερα φέρεται να δίδασκε σε φροντιστήρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια γυναίκα διατηρεί γραφείο... μέντιουμ και υπνοθεραπείας στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Γερανίου, που υπόσχεται «εξορκισμούς και επικοινωνία με την άλλη πλευρά». Τα ευρήματα στο σπίτι της φαίνεται να μαρτυρούν ότι ήταν ενεργό μέλος του παιδοφιλικού κινήματος στο εξωτερικό, με παρουσία σε παγκόσμια συνέδρια παιδοφιλίας στην Ολλανδία και τις ΗΠΑ. Αλλά και οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε στους αστυνομικούς αναφέρουν μια συνειδητοποιημένη για τις θέσεις της «ιδεολόγο» που τάσσεται υπέρ της άποψης ότι «όλοι μπορούν να τα κάνουν όλα».

Η σύλληψη της καθηγήτριας έγινε στο κέντρο της Αθήνας. Είχε προηγηθεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταγγελία από παραγωγό τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας, ότι συνάδελφοι της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν σε επαφή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταξύ άλλων και με την 52χρονη, κάτοικο Αθήνας, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο.

Ολα ξεκίνησαν από μία ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή με το όνομα Undercover, η οποία εξειδικεύεται στην ερευνητική δημοσιογραφία με κρυφές κάμερες. Στο πλαίσιο έρευνας για γνωστό παιδόφιλο της Ολλανδίας, έστειλαν ηλεκτρονικά μηνύματα στο πρώην νόμιμο κόμμα της χώρας.

Σε ένα από αυτά τα μέιλ απάντησε η 52χρονη καθηγήτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, μία δημοσιογράφος της εκπομπής επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την καθηγήτρια ξένων γλωσσών, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανηλίκους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, της έδωσε και τηλέφωνα οικογενειών που αναζητούσαν νταντάδες για τα παιδιά τους!

Το γεγονός κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η παραγωγός της εκπομπής. Ακολούθησε έρευνα παρουσία εισαγγελικού λειτουργού της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που κατάφερε να εντοπίσει το σπίτι της καθηγήτριας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένας (1) σκληρός δίσκος Η/Υ, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση,
Τριάντα τέσσερα (34) περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου,
Ένα (1) εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών,
Ένα (1) τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.

Η 52χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγείται σήμερα (29-01-2013) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της χώρας μας.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοια αδικήματα.

Πηγές: άρθρο του Σπύρου Κουντούρη / e-go.gr, Μαρίας Ψαθα / Ethnos.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3088.html