Ενα δις προβολές για το Gangnam Style στο YouTube


Ημερομηνία Κυριακή, 23 Δεκ 2012 @ 08:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Το φαινόμενο Gangnam Style επιβεβαιώνει με τον πιο δυναμικό τρόπο την απήχηση που έχουν πλέον στη ζωή μας τα social media. Το τραγούδι που έγινε παγκόσμιο χιτ μέσω του YouTube και έκανε γνωστό τον Νοτιοκορεάτη δημιουργό του Park Jae-sang –με τα αρχικά PSY- έγινε τις τελευταίες ώρες το πρώτο βίντεο στην εξάχρονη ιστορία της πλατφόρμας on line προβολής περιεχομένου που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο προβολές και μάλιστα σε διάστημα μικρότερο των έξι μηνών! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο, μάθετε πώς η τρελα έχει παρασύρει και τον Μπάρακ Ομπάμα, για το διαμέρισμα 2.7 στρεμάτων που αγόρασε ο τραγουδιστής, αλλά και τον Πακιστανό ..διάδοχό του! για το τέλος αφήσαμε την Ελληνική εκδοχή / remake / parody / cover: Hero-παίδες style !


Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα του YouTube, το Gangnam Style στην πρωτότυπη μορφή του αναπαράγεται από επτά έως δέκα εκατομμύρια φορές την ημέρα και έχει δώσει την αφορμή για εκατοντάδες άλλα βίντεο-παρωδία από ολόκληρο τον κόσμο. Ιδιαίτερα προβεβλημένο λόγω των ημερών είναι, μάλιστα, ένα remix με το κλασικό Last Christmas των Wham!.

Κάτι αντίστοιχο, στην κλίμακα της ελληνικής πραγματικότητας και της εγχώριας αγοράς, έχει συμβεί εξάλλου τον τελευταίο χρόνο και με τον τραγουδοποιό Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έγινε γνωστός με τα τραγούδια του επίσης μέσω του YouTube, συγκεντρώνοντας αρκετά εκατομμύρια προβολές. Για να μην ξεχάσουμε παλιότερα άλλα αντίστοιχα τραγούδια αμφιβόλου μουσικής ποιότητας ή αξίας, όπως το Πουλάκι Τσίου, ή το Gummy Bear / Παριζάκι Υφαντή (που είναι καλό παιδί κι άριστος μαθητής).


Το βίντεο με το ενα δισεκατομύριο θεάσεις (και ανεβαίνει)..



Ο Psy «εξαργυρώνει» την επιτυχία του με ένα διαμέρισμα αξίας 1,25 εκατ. δολαρίων

Ο Κορεάτης «φαινόμενο», που με ένα του μόνο τραγούδι, κατάφερε να βγάλει λεφτά με το τσουβάλι, αγόρασε ένα πανάκριβο διαμέρισμα στο Λος Άντζελες και μάλιστα με μετρητά! Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ουρανοξύστη και διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα στην αυλή!

Ο Park Jae-Sang απέκτησε ένα διαμέρισμα 2,700 τ.μ. στην οδό Storey Blair House 29, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Beverly Hills. Φήμες θέλουν τον τραγουδιστή να έχει κερδίσει από την παγκόσμια επιτυχία του, “Gangnam Style” τουλάχιστον 7,9 εκατομμύρια δολάρια!


Θύμα του Gangnam Style και ο πρόεδρος Ομπάμα που "εκνευρίζει τις κόρες του" χορεύοντας το όλη την ώρα

O Barack Obama έχει επανειλημμένα αποδείξει πως είναι ένας πρόεδρος χωρίς αναστολές. Μα προς Θεού… Καμία σχέση με τον Bill Clinton και τα… meeting στο οβάλ γραφείο.

Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» πως του αρέσει πολύ το τραγούδι «Gangnam Style», ενώ δεν διστάζει να μιμηθεί και τις περίφημες χορευτικές κινήσεις του Νοτιοκορεάτη Ράπερ, PSY, την ώρα που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι ένας από τους λόγους που το κάνει αυτό είναι προκειμένου να πειράζει τις δύο κόρες του, Maria (14 ετών) και Sasha (11 ετών), οι οποίες θεωρούν πως το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι και τόσο καλό.

«Είναι πιο συγκρατημένες από μένα. Υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν πολύ και εκείνες τα βρίσκουν… γλυκανάλατα. Όπως το Gangnam Style. Το αγαπώ αυτό», τόνισε, υπογραμμίζοντας όμως στον δημοσιογράφο του περιοδικού ότι δεν πρόκειται να... χορέψει μπροστά του.


Obama-gagna style

Ο ίδιος πάντως ο PSY είχε ξεκαθαρίσει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως θα ήθελε πολύ να πάει στον Λευκό Οίκο και να διδάξει χορευτικές κινήσεις στον πρόεδρο των Η.Π.Α..

«Θα ήθελα πολύ να πάω στον Λευκό Οίκο, να συναντηθώ αυτοπροσώπως με τον Barack Obama και να του διδάξω τον χορό, εφόσον με προσκαλέσει εκεί», είχε πει.

Ο Barack Obama εμφανίζεται σχεδόν πάντα αρκετά χαλαρός σε κοσμικές εκδηλώσεις που δίνει το παρών. Τον περασμένο Φεβρουάριο δεν είχε διστάσει να ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι «Sweet Home Chicagο», με τον B.B. King να παίζει την κιθάρα και τον Mick Jagger να κάνει φωνητικά. Παράλληλα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει μέχρι και... push ups όταν έχασε ένα στοίχημα στην Καλαθοσφαίριση.



Είναι το "Ψάρι μιάς λίρας" ο διάδοχος του Gangnam style;

Ο κύριος Muhammad Shahid Nazir που ξεκίνησε σαν ιχθυοπώλης, έχει τρελάνει τους χρήστες τους διαδικτύου με το "One pound fish". Ένα τραγούδι που παρουσιάζει τέτοια κατακόρυφη άνοδο που... πολλοί θεωρούν ότι θα γίνει το νέο Gangnam Style! Έχει σύζυγο και παιδιά και αποφάσισε να φύγει από το Πακιστάν για μια καλύτερη ζωή στο Λονδίνο.

Δούλευε σε έναν πάγκο με ψάρια στην αγορά. Για να προσελκύσει πελάτες, ο ίδιος είχε σλόγκαν του το "One pound fish"... Μια λίρα για ένα ψάρι δηλαδή... Από σλόγκαν, έγινε τραγούδι και όταν ανέβηκε σε video στο youtube άρχισε να σημειώνει απροσδόκητη επιτυχία. Μετά, ήρθε το βίντεο κλιπ και όλα πήραν το δρόμο τους.

Δείτε το:


£1 Fish Man - One Pound Fish - O-Fish-Al

Μέχρι το επόμενο αλλοπρόσαλο μουσικοχορευτικό χιτ... "ΟΟΟΟΟΟΟΠα γανγκναμ στάαααιλ!!!"


Οι Hero-παίδες είναι μια φιλότιμη και φιλόδοξη τύπου ..open source εκδοχή (φτηνή λύση / προσβάσιμη αντιγραφή / γενόσημη εναλλακτική) ενός Ράδιου Αρβύλα made in Πάτρα, απευθυνόμενη ως προιον σε κανάλια τοπικής εμβέλειας σε όλη τη χώρα (με το αντίστοιχo budget) και φυσικά σε αντίστοιχο / ανάλογο κοινό. Τη χαρακτηρίζουν οι εκπληκτικά καλές παραγωγές σε video (οπως αυτό που σας παρουσιάζουμε, προσέξτε την λεπτομέρια στην αντιγραφή του αυθεντικού βίντεο) και τα ίσως κάπως λιγότερο καλά "on" μπροστά από τις κάμερες!
Aξίζει να της ρίξετε μια ματιά στο κανάλι της στο youTube και αν θέλετε να βρείτε περισσότερα στη σελίδα των Hero-Παίδες στο facebook


Χειροπέδα syle!


Πηγές: You Tube, Πρώτο Θέμα, Zappit.gr, Ζούγκλα, Αττική Press







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3074.html