Αστον Κούτσερ - Ντέμι Μούρ: της ζητά διαζύγιο


Ημερομηνία Κυριακή, 23 Δεκ 2012 @ 06:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Ο Ashton Kutcher είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του και με τη βούλα την Demi Moore, καθώς ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τα έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας TMZ.com, ο 34χρονος ηθοποιός επικαλέστηκε ως αιτία του χωρισμού "ασυμφωνία χαρακτήρων".


Ο Kutcher δεν απαιτεί κάποιου είδους διατροφή από την 50χρονη πρώην σύντροφό του ούτε ζητάει από την Demi Moore να παραιτηθεί η ίδια από το δικαίωμά της να διεκδικήσει διατροφή.

Ο γάμος των δύο αστέρων του Χόλιγουντ κράτησε έξι χρόνια. Τον Νοέμβριο του 2011 ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μετά την έντονη φημολογία ότι ο Ashton απάτησε την Demi με την 22χρονη τότε Sara Leal.

Αμέσως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο, η Demi Moore ανακοίνωσε την απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον Ashton Kutcher, διότι είχε προσβληθεί η αξία της ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος. Ως επακόλουθο του χωρισμού της, η ηθοποιός χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για αρκετούς μήνες.

"Πάντα θα έχω στην καρδιά μου το χρόνο μου με τη Demi. Ο γάμος είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο και δυστυχώς κάποιες φορές δεν πετυχαίνει", είχε γράψει στο Tweeter ο Kutcher.

Τους τελευταίους μήνες ο αμερικανός αστέρας βγαίνει με την Mila Kunis. Πριν γίνουν ζευγάρι τους συνδέονταν φιλικά από το 1998, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην τηλεοπτική σειρά "That ‘70s Show".

Πηγή: TMZ.com / nooz.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3073.html