Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, the movie!


Ημερομηνία Παρασκευή, 21 Δεκ 2012 @ 18:10
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



O Ακάλυπτος επιστρέφει ύστερα από δεκατρία χρόνια, αυτή τη φορά όμως στη μεγάλη οθόνη και με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ταινία δεν είναι συνέχεια της τηλεοπτικής επιτυχίας του Λευτέρη Καπώνη, που παιζόταν στον AΝΤ1, με πρωταγωνιστικό δίδυμο τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον Γιώργο Παρτσαλάκη (υποδυόταν τον κολλητό του φίλο Μάκη), είναι όμως βασισμένη στο βιβλίο του Λευτέρη Καπώνη «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».


Μάλιστα ο δημιουργός ηγείται και της συγγραφικής ομάδας, που αποτελείται από την Κωσταντινά Γιαχαλή και τον Παναγιώτη Μαντζιαφό. Ο ήρωας εξακολουθεί να λατρεύει το ωραίο φύλο και να κάνει διάφορα προκειμένου να μη νιώσει την κρίση. Φτάνει δε στο σημείο να πουλήσει ακόμη και τον περιβάλλοντα χώρο της Ακρόπολης στους ξένους προκειμένου να πετύχει αυτά που έχει στο μυαλό του.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Μαρτίου και με αυτή σηματοδοτείται και η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη της θρυλικής κινηματογραφικής εταιρείας Καραγιάννης - Καρατζόπουλος. Αναμφισβήτητα πρόκειται για την κωμωδία της χρονιάς με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Νήσος 1» Χρήστο Δήμα και τους παραγωγούς μεγάλων επιτυχιών, όπως «Πολίτικη Κουζίνα», «Λούφα και Παραλλαγή» και «Ηλίας του 16ου» να ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καλείται να ενσαρκώσει έναν ρόλο με τον οποίο ταυτίστηκε τηλεοπτικά ο Αντώνης Καφετζόπουλους, ενώ οι Goin’ Through ευθύνονται για το μουσικό κομμάτι της ταινίας. Η ταινία απαρτίζεται από ένα λαμπερό cast: με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όπως αναφέραμε, στον ρόλο του «Ακάλυπτου» και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στο ρόλο του κολλητού του Μάκη, γνωστού και ως «Τίγρη». Τις γυναίκες των δύο φίλων παίζουν οι Κατερίνα Λέχου και η Βασιλική Ανδρίτσου. Πιστή βοηθός, η Αθηνά Μαξίμου και εντυπωσιακή ως γυναίκα-πειρασμός, η Τζέννη Θεωνά.

Οσο για τους άλλους ρόλους; Απίθανος οργανωτής αποδράσεων και άλλων ειδικών αποστολών θα είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης, σιδηρά υπουργός η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, επιχειρηματίας μοναχός ο Γιώργος Σουξές, σουλτάνος ο Κώστας Βουτσάς, αρχιφύλακας ο Αντώνης Λουδάρος και σοφός μπάρμαν ο Γιάννης Στεφόπουλος. Βασικοί χαρακτήρες μιας ιστορίας με πολύ γέλιο, συναίσθημα και σασπένς. Το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη κάνει μέσα από την ταινία και ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μετά τους «Βασιλιάδες» και το «Dancing with the stars» φαίνεται να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του στο χρηματιστήριο της ελληνικής showbiz.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ταινία αφηγείται στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως «Ακάλυπτου», που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα όσο να την… αξιοποιήσει. Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, αγαπάει τη γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κατακτιούνται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για τον φίλο του. Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήρθε ποτέ, προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλων χώρος της Ακρόπολης, σε Γερμανούς και Αραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, που τον έχει ανταμείψει και με τη θέση του προέδρου στην εταιρεία του για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιο κρίσιμη στιγμή, όταν ο «Ακάλυπτος» ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα πιάσει την καλή μια για πάντα…


Πηγή: Espressonews.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3071.html