Θύμα διάρρηξης ο Κώστας Καραφώτης ενώ κοιμόταν


Ημερομηνία Παρασκευή, 21 Δεκ 2012 @ 10:20
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που ακούμε την ίδια περίπου ιστορία: Αργά τη νύχτα, κι όταν όλοι στο σπίτι κοιμούνται τον βαθύτερο ύπνο (ανάμεσα στις 3 και τις 5 το πρωι συνήθως), μπουκαδόροι τρυπώνουν στο σπίτι, και εντελώς αθόρυβα, μαζεύουν ό,τι μικρό και εύκολο στη μεταφορά βρούν (χρήματα, κινητά, λαπτοπ, τσάντες) και παίρνοντας και το κλειδί του αυτοκινήτου φεύγουν σαν κύριοι με το αμάξι της άτυχης οικογένειας. Θύμα μιας τέτοιας διάρρηξης έπεσε πρόσφατα κι ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, όταν άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του στη Γλυφάδα την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν μέσα και του έκλεψαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.


Ολα αυτά έγιναν την Πέμπτη τα ξημερώματα, όταν γύρω στις 05:00 το πρωί και ενώ ο τραγουδιστής κοιμόταν, άκουσε τον σκύλο του να γαυγίζει και ξύπνησε, για να διαπιστώσει ότι είχαν μπει κλέφτες στο διαμέρισμά του.

Οι διαρρήκτες τρόμαξαν από το ντόπερμαν του Κώστα Καραφώτη και τράπηκαν σε φυγή, αλλά πρόλαβαν, φεύγοντας, να πάρουν μαζί τους τα κλειδιά του Audi A4 του τραγουδιστή.

Ο Κώστας Καραφώτης ενημέρωσε την Αστυνομία, έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και τώρα γίνονται έρευνες για το συμβάν.

Πηγή: Ημερησία






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3068.html