Σμπαράλια σε καταδίωξη η Καγιέν του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου


Ημερομηνία Παρασκευή, 07 Δεκ 2012 @ 12:20
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Παρασκευής σε δασική περιοχή του Κρυονερίου για τον εντοπισμό τεσσάρων ληστών, οι οποίοι νωρίτερα εισέβαλαν σε μονοκατοικία της Νέας Ερυθραίας. Στην επιχείρηση συμμετέχουν τουλάχιστον 100 αστυνομικοί, ένα ελικόπτερο αλλά και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.


Ολα άρχισαν στις 3.30 τα ξημερώματα, όταν οι τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία και άρπαξαν μια τσάντα με χρήματα. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σε μικρή απόσταση, περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ διασταυρώθηκε με το αυτοκίνητο των κακοποιών, οι οποίοι όμως πυροβόλησαν πολλές φορές εναντίον των αστυνομικών για να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και άρχισε καταδίωξη, ενώ στην περιοχή έσπευσαν και άλλες αστυνομικές δυναμεις.

Στην περιοχή της Εκάλης, οι ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους, σταμάτησαν διερχόμενο αυτοκίνητο, κατέβασαν με τη βία τον οδηγό, άρπαξαν το όχημα και προσπάθησαν με αυτό να ξεφύγουν. Οπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, μάρκας Πόρσε Καγιέν, ήταν ο δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Οι δράστες ανέπτυξαν ιλλιγιώδη ταχύτητα και στο τέρμα της λεωφόρου Κρυονερίου, το όχημα ανατράπηκε και έπεσε σε ρέμα. Οι κακοποιοί το εγκατέλειψαν και διέφυγαν πεζήοί.

Η περιοχή έχει περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι ένοπλοι δεν έχουν απομακρυνθεί και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.


Πηγές: ProtoThema.gr / Εθνος







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3065.html