Ρεκόρ πωλήσεων για το Call Of Duty: Black Ops II


Ημερομηνία Πέμπτη, 06 Δεκ 2012 @ 22:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiSΉδη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του το «Call Of Duty: Black Ops II» είχε δείξει ότι θα σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία! Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής του, Activasion, ο γνωστός τίτλος ξεπέρασε το ένα δισ. δολάρια σε διάστημα μόλις 15 ημερών. Ο HOT station σας παρουσιάζει το τρέιλερ του παιχνιδιού με την συμμετοχή πολλών γνωστών ηθοποιών και επωνύμων!


Το συγκεκριμένο «Call of duty» σημείωσε ρεκόρ στις πωλήσεις των ειδών ψυχαγωγίας με το «Call of Duty: Modern Warfare 3» να πέφτει στη δεύτερη θέση με ίδιες επιδόσεις, αλλά σε διάστημα 16 ημερών, ενώ τρίτη κατά σειρά είναι η ταινία Avatar που είχε ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε διάστημα 17 ημερών.

«Η κυκλοφορία του "Call Of Duty" είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο της ψυχαγωγίας τα τελευταία έξι χρόνια. Αυτό που έχουμε σαν στόχο είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε νέες ιδέες στο χώρο και να παραμείνουμε γνήσιοι και πιστοί στις απαιτήσεις του κόσμου. Πρόκειται για μία απίστευτη επίδοση, ενός καταπληκτικού τίτλου και θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν ξεχωριστά από την ομάδα παραγωγής που κατάφεραν να το κάνουν πραγματικότητα», σχολίασε η εταιρία.
Το «Call Of Duty: Black Ops II» κυκλοφορεί για τις κονσόλες XBox 360, PlayStation 3 και Wii U, καθώς και για υπολογιστές.

Πηγή: attiki press


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3062.html