Μετά τον Ριτζ τίτλοι τέλος και για την Στέφανι Φόρεστερ


Ημερομηνία Τρίτη, 04 Δεκ 2012 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Έπαιζε στη θρυλική σειρά από το πρώτο επεισόδιο, πριν από 25 χρόνια! Η "Τόλμη και γοητεία", η ξένη σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες στην Ελλάδα, έχασε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που είχε από το αρχικό cast το 1987.Ο λόγος για την Στέφανι Φόρεστερ!


Την τελευταία της πνοή άφησε η πανίσχυρη Στέφανι Φόρεστερ, στην αγκαλιά της Μπρουκ Λόγκαν, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα. Ο θάνατός της κρίθηκε αναγκαίος από τους σεναριογράφους της τηλεοπτικής σειράς «Τόλμη και Γοητεία», μετά την ανακοίνωση της ηθοποιού Σούζαν Φλάνερι που την υποδυόταν, ότι θα ήθελε να αποχωρήσει.

Η 73χρονη Σούζαν Φλάνερι, έδωσε σάρκα και οστά στην Στέφανι Φόρεστερ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του τηλεοπτικού σήριαλ, δηλαδή εδώ και 25 χρόνια. Η συνταξιοδότησή της ήταν η αιτία που «πέθανε» η «αμείλικτη» εχθρός της Μπρουκ!

Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά έκανε πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου του 1987! Έκτοτε έχουν μεταδοθεί περισσότερα από 6.000 επεισόδια, ενώ η σειρά έχει μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς την παρακολουθούν καθημερινά πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο!





Η υπόθεση της σειράς αφορά τη ζωή, τα πάθη και τον ανταγωνισμό των δύο πανίσχυρων οικογενειών, Φόρεστερ και Σπέκτρα, ιδιοκτήτες των δύο μεγαλύτερων οίκων μόδας, στο λαμπερό Λος Άντζελες. Στην Ελλάδα η «Τόλμη και Γοητεία» προβλήθηκε για πρώτη φορά από την ΕΤ1 τον Νοέμβριο του 1988.

Πηγή: Αλήθεια online


Διαβάστε ακόμη:
Τέλος ο Ριτζ για το Τόλμη και Γοητεία! Απολύθηκε!







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3057.html