Συναυλία και Έκθεση Ζωγραφικής για την Unicef


Ημερομηνία Παρασκευή, 23 Νοέ 2012 @ 21:00
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΤην Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις με σκοπό την ενίσχυση του έργου της UNICEF για τα παιδιά. Aς δώσουμε όλοι το παρόν..


Στις 25 και 26 Νοεμβρίου πραγματοποιείται Έκθεση ζωγραφικής στο φουαγιέ της αίθουσας «Νίκος Σκαλκώτας» με έργα του Γεωργίου Πηρούνια. Η Έκθεση έχει τίτλο: «Τα παιδιά της σκιάς» και περιλαμβάνει 38 θέματα. Οι πίνακες απεικονίζουν υπαρκτά πρόσωπα, δεν είναι φανταστικές φιγούρες είναι δραματικά αληθινά γεγονότα, σε μαύρο φόντο, που συμβαίνουν στο θέατρο της καθημερινότητάς μας. Σε κάθε "σκηνή", ο βασικός πρωταγωνιστής, το παιδί, κυριαρχεί με φυσικούς χρωματισμούς και περιβάλλεται από ασπρόμαυρα στοιχεία, που αποβλέπουν μόνο, στην προβολή της θλιβερής του πραγματικότητας.
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 25/11, 11:00-21:00, 26/11, 18:00-22:00

Στις 26 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, πραγματοποιείται συναυλία σύγχρονης μουσικής στην αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας», με έργα της μουσουργού Αθηνάς Παυλάκη-Πηρούνια με τίτλο «Μουσικές Αναδρομές» σε μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη και Σολίστ τους Νίκο Μάνδυλα βιολί, Βίκυ Στυλιανού πιάνο, Σπύρο Λάμπουρα και Χαράλαμπο Ταλιαδούρο κρουστά.
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Έχοντας την ειλικρινή πρόθεση να βοηθήσουν το δύσκολο έργο της UNICEF οι καλλιτέχνες παραχωρούν τα έσοδα από την πώληση των έργων ζωγραφικής και μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της συναυλίας στη UNICEF, για να συνεισφέρουν στα παιδιά που ζουν στο περιθώριο της ζωής και δεν απολαμβάνουν την αγάπη, την φροντίδα, την ευημερία, την χαρά, την ξενοιασιά, την ασφάλεια και την πρόοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη διοργάνωση και τους συντελεστές της καθώς και όλους τους πίνακες της έκθεσης στο: http://gpirounias.blogspot.gr και στο 210 28 36 003.Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3051.html